Μουσικά Νέα

Ο Ozzy Osbourne και ο Tony Iommi ήταν οι «μεγαλύτεροι εχθροί» στους Black Sabbath

today13 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Τα δύο μέλη των Black Sabbath αποκατέστησαν τις σχέσεις τους μετά τις πρόσφατες εγχειρήσεις του Ozzy Osbourne.

Ο Ozzy Osbourne σχολίασε τη σχέση του με τον Tony Iommi κατά τη διάρκεια της κοινής παρουσίας τους στους Black Sabbath, αποκαλύπτοντας ότι παλαιότερα οι δυο τους ήταν οι «μεγαλύτεροι εχθροί».

Μιλώντας στον Zane Lowe στο Apple Music μαζί με τη σύζυγό του Sharon και τον παραγωγό Andrew Watt, ο οποίος συμμετείχε τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο Ozzy Osbourne εξήγησε πώς άλλαξε με την πάροδο του χρόνου η φιλία του με τον Tony Iommi, τον οποίο γνωρίζει από τότε που πήγαιναν μαζί σχολείο.

Ο Ozzy Osbourne και ο Tony Iommi επανενώθηκαν στη σκηνή τον Αύγουστο για να παίξουν το κλασικό τραγούδι «Paranoid» των Black Sabbath στην τελετή λήξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

«Υπήρξε μία περίοδος όπου ήμασταν οι μεγαλύτεροι εχθροί», παραδέχτηκε ο Ozzy.

«Αλλά μετά, από τότε που ήμουν καθηλωμένος εξαιτίας της εγχείρησης που έκανα, με υποστήριξε πάρα πολύ, μου στέλνει συνέχεια μηνύματα, στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον», συνέχισε.

«Και μόλις κλείσαμε μαζί τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Είναι πολύ ωραίο να έχεις φιλικές σχέσεις με κάποιον, παλιότερα με τρομοκρατούσε πολύ», είπε.

Patient Number 9» του Ozzy Osbourne, που κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%