Μουσικά Νέα

Ο Ozzy Osbourne θέλει να τον υποδυθεί ένας «άγνωστος» ηθοποιός

today16 Νοεμβρίου, 2022 10

Φόντο
share close

«Δεν θέλω να με υποδυθεί κάποιος σαν τον Johnny Depp».

Ο Ozzy Osbourne δήλωσε ότι θέλει έναν «άγνωστο» ηθοποιό να τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τη ζωή του ίδιου και της συζύγου του Sharon.

Η οικογένεια του rock ‘n’ roll επιβεβαίωσε ότι η ταινία βρισκόταν στα σκαριά το 2020, ενώ η επίσημη ανακοίνωση ακολούθησε τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους. Η ταινία θα επικεντρώνεται στην θυελλώδη σχέση του Ozzy και της Sharon από το 1979 έως το 1996.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Lee Hall, ο οποίος έγραψε τη βιογραφική ταινία «Rocketman» (2019) για τον Elton John (2019) και το «Billy Elliott» (2000), υπογράφει το σενάριο του έργου. Η μεγαλύτερη κόρη των Osbournes, η Aimée, προετοίμασε την ιστορία.

Κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης στο Consequence, ο Ozzy Osbourne δήλωσε: «Δεν θέλω να με υποδυθεί κάποιος σαν τον Johnny Depp. Προτιμώ να με υποδυθεί κάποιος που είναι σχετικά άγνωστος».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για τη διανομή των ρόλων.

Η Sharon Osbourne είχε εξηγήσει στο παρελθόν ότι η ταινία θα είναι «πολύ πιο αληθινή» από την εξαιρετικά επιτυχημένη ταινία «Bohemian Rhapsody» για τον Freddie Mercury των Queen, που κυκλοφόρησε το 2018.

«Δεν θέλουμε να είναι πεντακάθαρο, λαμπερό και όλα αυτά. Δεν θα την κάνουμε για παιδιά. Είναι μια ταινία ενηλίκων για ενήλικες», είχε τονίσει.

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%