Μουσικά Νέα

Ο Ozzy Osbourne απαντά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός άλμπουμ με τον Tony Iommi

today11 Σεπτεμβρίου, 2022 4

Φόντο
share close

«Αν κάναμε ένα άλμπουμ μαζί, θα ακουγόταν σαν άλμπουμ των Black Sabbath».

Ο Ozzy Osbourne δεν είναι πρόθυμος να κάνει ένα άλμπουμ μαζί με τον Tony Iommi.

Τα δύο μέλη των Black Sabbath εμφανίστηκαν μαζί τον προηγούμενο μήνα στην τελετή λήξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, στη γενέτειρά τους, το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Νωρίτερα, ο Tony Iommi συμμετείχε με την κιθάρα του σε δύο τραγούδια του νέου άλμπουμ «Patient Number 9» του Ozzy Osbourne, που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου.

Ενώ σε προηγούμενη συνέντευξή του ο Ozzy Osbourne είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να ακολουθήσει ένα άλμπουμ με τον Tony Iommi, αυτή τη φορά δήλωσε στο «Kerrang!» ότι «θέλει να ξεφύγει» από τους Black Sabbath.

«Αν ο Ozzy Osbourne και ο Tony Iommi έκαναν ένα άλμπουμ μαζί, θα ακουγόταν σαν άλμπουμ των Sabbath. Ο Tony ήταν ο ήχος των Sabbath», τόνισε.

«Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το γεγονός ότι, όταν παίζει μαζί μου, θα πρόκειται για μια κάποια αντανάκλαση του συγκροτήματος. Ίσως τα τραγούδια που έκανε στο άλμπουμ μου να είναι σαν αυτό που θα έπρεπε να είναι οι Sabbath αν είχαμε μείνει μαζί», πρόσθεσε.

«Θέλω να το ξεφύγω από τους Sabbath. Τελειώσαμε με αυτό το συγκρότημα. Και αν θέλει να κάνει άλλο ένα άλμπουμ με τους Sabbath, δεν θα συμμετάσχω», είπε.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%