Μουσικά Νέα

Ο Ozzy Osbourne «έκλαιγε από τον πόνο» πριν το χειρουργείο

today8 Σεπτεμβρίου, 2022 5

Φόντο
share close

Ο Ozzy Osbourne δηλώνει ότι η υγεία του έχει βελτιωθεί μετά το χειρουργείο.

Ο Ozzy Osbourne έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Από τότε που έκανα την επέμβαση, έχω βελτιωθεί αρκετά», δήλωσε ο 73χρονος τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τη σύζυγό τους στην εκπομπή «Good Morning America» την Τετάρτη.

Ο Ozzy Osbourne εξήγησε ότι πλέον «μπορεί να κρατήσει το κεφάλι του ψηλά», ενώ είχε την τάση να καμπουριάζει πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον Ιούνιο.

«Αυτές οι μεταλλικές πλάκες έβγαιναν προς τα έξω», εξήγησε η σύζυγός του, Sharon Osbourne. «Τα θραύσματα έτριβαν τον νωτιαίο μυελό του. Κάποιες ημέρες κυριολεκτικά έκλαιγε από τον πόνο», αποκάλυψε.

Η Sharon είχε χαρακτηρίσει την επέμβαση του Ozzy «μεγάλης σημασίας» και είχε πει ότι θα «καθόριζε την υπόλοιπη ζωή του».

Αλλά στη συνέντευξή τους στο «GMA», η 69χρονη τηλεπαρουσιάστρια αστειεύτηκε ότι ο σύζυγός της είναι «ένας μεγάλος μπελάς», προσθέτοντας: «Εννοώ στα πάντα, από τα σπαρακτικά και τα ψυχοφθόρα πράγματα μέχρι τη χαρά του που γίνεται καλύτερα».

Ο Ozzy Osbourne, ο οποίος έκανε τον Αύγουστο την πρώτη εμφάνισή του στη σκηνή μετά την εγχείρησή του, πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να έχει προβλήματα στην κίνησή του.

«Πρέπει να συνεννοούμαι παντού όπου θέλω να πάω και κουράζομαι εύκολα, αλλά είμαι καλά. Η οικογένειά μου ήταν εντελώς υπέροχη όσο ήμουν κλινήρης», είπε.

μία νέα realiy σειρά του BBC θα καταγράψει την επιστροφή του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αποχώρηση από τις ΗΠΑ είναι περισσότερο ένα «τα λέμε αργότερα» παρά ένα «αντίο», καθώς τα παιδιά τους, ο Jack και η Kelly Osbourne, έχουν αποκτήσει ρίζες στην Αμερική. Ο Jack έχει δημιουργήσει οικογένεια με τέσσερα παιδιά και η Kelly θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί αυτό το φθινόπωρο.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%