Μουσικά Νέα

Ο Mick Jagger παρουσιάζει τη δική του σειρά φυσαρμόνικων

today3 Φεβρουαρίου, 2023 14

Φόντο
share close

Οι φυσαρμόνικες με το σήμα του Mick Jagger θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό 2.500 τεμαχίων.

Ο Mick Jagger θα κυκλοφορήσει τη δική του σειρά φυσαρμόνικων περιορισμένης έκδοσης σε συνεργασία με την Lee Oskar Harmonicas.

Ο frontman των Rolling Stones δηλώνει πως ελπίζει ότι «μερικές από αυτές θα φτάσουν στα χέρια νέων παικτών φυσαρμόνικας που θα αποδειχθούν οι θρύλοι του μέλλοντος».

«Άρχισα να μαθαίνω φυσαρμόνικα αφού άκουσα τους μεγάλους του μπλουζ, όπως ο Little Walter και ο Sonny Boy Williamson», προσθέτει ο Mick Jagger.

«Από τότε έχω παίξει φυσαρμόνικα σε πάρα πολλά τραγούδια και σε αμέτρητες συναυλίες όλα αυτά τα χρόνια. Είναι φανταστικό που το όνομά μου βρίσκεται τώρα σε μία σειρά από φυσαρμόνικες της Lee Oskar», αναφέρει.

WhyNow Music

Ο ίδιος ο Lee Oskar, περισσότερο γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος War, σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Mick Jagger και την WhyNow Music σε αυτό το μοναδικό project. Γιατί; Λόγω του Mick, ενός καλλιτέχνη που σέβομαι πάρα πολύ».

«Όταν ξεκίνησα την Lee Oskar Harmonicas το 1983, ήταν το όνειρό μου να δημιουργήσω φυσαρμόνικες που όχι μόνο θα ξεπερνούσαν τα δικά μου πρότυπα, αλλά θα αγκαλιάζονταν και από άλλους επαγγελματίες της μουσικής», συνεχίζει.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το γεγονός ότι κάποιος με την επιτυχία και το επίπεδο καλλιτεχνίας του Mick Jagger επιλέγει τις δικές μας φυσαρμόνικες. Είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτής της πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας», τονίζει.

Η φυσαρμόνικα με την υπογραφή του Mick Jagger κοστίζει 49,99 λίρες Αγγλίας και είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία μέσω της WhyNow Music.

Οι παραγγελίες θα αρχίσουν να αποστέλλονται από τις 8 Φεβρουαρίου.

Οι φυσαρμόνικες, οι οποίες είναι περιορισμένες σε 2.500 τεμάχια, είναι διαθέσιμες σε 10 ματζόρε τόνους (Ντο, Ρε, Μι Δίεση, Μι, Φα, Φα Δίεση, Σολ, Λα Δίεση, Λα και Σι Δίεση) και κάθε μία θα συνοδεύεται από μία ειδική θήκη με το σήμα του Mick Jagger.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%