Μουσικά Νέα

Ο Matty Healy των The 1975 αποκαλύπτει: «Ήμουν εθισμένος στην ηρωίνη για τέσσερα χρόνια»

today28 Σεπτεμβρίου, 2022 8

Φόντο
share close

«Δεν έπαιρνα ηρωίνη για να είμαι ωραίος ή προχωρημένος, αλλά μάλλον επειδή έχω εθιστικό χαρακτήρα».

Ο Matty Healy των The 1975 αναφερόταν σε μία νέα συνέντευξή του για στις εθιστικές πτυχές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν αποκάλυψε: «Ήμουν εθισμένος στην ηρωίνη, ξέρετε».

Μιλώντας στην εφημερίδα Independent της Ιρλανδίας, ο Matty Healy ήθελε να επισημάνει ότι ο εθισμός τόσο στο Twitter όσο και στο ναρκωτικό που επιλέγουν οι ροκ σταρ δεν απέχουν τόσο πολύ όσο μπορεί να νομίζει κανείς, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Με ένα νέο άλμπουμ που εξετάζει, μεταξύ πολλών άλλων, την αυξημένη εμμονή μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο frontman των The 1975 ήθελε να μιλήσει για τη δική του περίπλοκη σχέση με τον διαδικτυακό κόσμο, αλλά λίγοι από τους συναδέλφους του θα ήταν εξίσου ειλικρινείς όσον αφορά τη χρήση σκληρών ναρκωτικών ουσών.

Ο Matty Healy αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος στην ηρωίνη για τέσσερα χρόνια στα μέσα των 20, αλλά αισθάνεται ότι έχει περάσει στην άλλη πλευρά τώρα, αφού παρέμεινε για επτά εβδομάδων σε ένα πολυτελές κέντρο αποτοξίνωσης στις Μπαχάμες.

Αλλά απεχθάνεται την ιδέα της ωραιοποίησης της χρήσης ηρωίνης. «Πραγματικά απεχθάνομαι όλο αυτό το πράγμα με τον Williams Burroughs και το “Trainspotting” – και πάντα τα καταλάβαινα ως αυτό που ήταν: δικαιολογίες για να γίνω μαλάκας», είπε.

«Δεν θέλω κανείς να νομίζει ότι ήμουν κάποιος αντικομφορμιστικός ήρωας που είχε πάρει λίγη πρέζα. Αυτή η ιδέα με απωθούσε, όπως και η ιδέα να είμαι μια καρικατούρα του Pete Doherty. Δεν ήταν καθόλου έτσι. Δεν έπαιρνα ηρωίνη για να είμαι ωραίος ή προχωρημένος, αλλά μάλλον επειδή έχω έναν εθιστικό χαρακτήρα…», πρόσθεσε, με τη φωνή του να σβήνει.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%