Μουσικά Νέα

Ο Jin των BTS μοιράζεται το πρώτο μήνυμά του για τη στρατιωτική θητεία του: «Θα επιστρέψω σύντομα»

today10 Ιανουαρίου, 2023 4

Φόντο
share close

«Θα επιστρέψω σύντομα», υπόσχεται ο Jin των BTS στο βίντεο που γύρισε πριν καταταγεί στον στρατό.

Ο Jin των BTS έγινε τον προηγούμενο μήνα το πρώτο μέλος του επταμελούς συγκροτήματος που παρουσιάστηκε στον στρατό της Νότιας Κορέας για να υπηρετήσει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία του.

Αλλά πριν καταταχθεί στον στρατό, ο 30χρονος τραγουδιστής μαγνητοσκόπησε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους εξαιρετικά αφοσιωμένους θαυμαστές του συγκροτήματος, που είναι γνωστοί με το όνομα ARMY.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Jin των BTS. Δεν θα είμαι πολίτης μέχρι να βγει το βίντεο. Αλλά βρίσκομαι εδώ μπροστά στην κάμερα, γιατί ήθελα να σας αφήσω κάτι, έστω και αν είναι απλά ένα μήνυμα», είπε ο Jin στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που γυρίστηκε σε ένα σοκάκι και που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της νοτιοκορεατικής τηλεοπτικής εκπομπής «Running Man» του SBS, στην οποία εμφανίστηκε τον Νοέμβριο. Ο Jin ξεκίνησε τη στρατιωτική θητεία του στις 13 Δεκεμβρίου.

«Όποτε είμαι διαθέσιμος, επιθυμώ να αφήνω αυτά τα βίντεο και τα ντοκουμέντα μία φορά κάθε λίγους μήνες για να μοιράζομαι μαζί σας όσο το δυνατόν περισσότερα, ακόμη και αν είναι απλά μία σύντομη ενημέρωση», συνέχισε το μέλος των BTS.

«Μπορεί να μην είμαι δίπλα σας αυτή τη στιγμή, αλλά θα έρθω να σας δω σύντομα, οπότε μπορείτε να περιμένετε λίγο. Θα επιστρέψω σύντομα. Αυτά για σήμερα. Την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία, θα επιστρέψω με άλλο βίντεο», ανέφερε.

Jin BTS

Λίγο πριν παρουσιαστεί στον στρατό της Νότιας Κορέας τον περασμένο μήνα, ο Jin ανέβασε στην πλατφόρμα του Weverse μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν ότι είχε ξυρίσει το κεφάλι του και είχε αποχωριστεί τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά του, με τα οποία είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στο μουσικό βίντεο του «The Astronaut», για χάρη ενός στρατιωτικού κουρέματος.

Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, όλοι οι ικανοί άντρες της Νότιας Κορέας υποχρεούνται να υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας για τουλάχιστον 18 μήνες, με τον χρόνο της στρατιωτικής θητείας να διαφέρει ανάλογα την περίσταση.

Ενώ είναι υποχρεωτική η κατάταξη στην ηλικία των 18 ετών, οι άνδρες μπορούν να λάβουν αναβολή μέχρι την ηλικία των 28 ετών.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Εθνοσυνέλευση της Νότιας Κορέας υπερψήφισε μία διάταξη – αποκαλούμενη ως «νόμος BTS» – που επέτρεπε στους κορυφαίους αστέρες της K-pop να λάβουν αναβολή της θητείας μέχρι την ηλικία των 30 ετών με σύσταση του τοπικού υπουργού Πολιτισμού.

Ο Jin, του οποίου πραγματικό όνομα είναι Kim Seok-jin, είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος των BTS και ήταν υποχρεωμένος να καταταγεί στον στρατό μέχρι τα τέλη του 2022.

Δείτε το μήνυμα που έστειλε ο Jin στο ARMY παρακάτω.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%