Μουσικά Νέα

Ο Harry Styles βοήθησε θεατή να κάνει πρόταση γάμου σε συναυλία του στη Λισαβόνα

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Ένα ζευγάρι αποχώρησε αρραβωνιασμένο από τη συναυλία του Harry Styles στη Λισαβόνα.

Η περιοδεία «Love on Tour» του Harry Styles είναι αντάξια του τίτλου της.

Κατά τη διάρκεια μίας πρόσφατης συναυλίας του στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο Βρετανός τραγουδιστής βοήθησε έναν θεατή να κάνει μια επική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Σε ένα από τα βίντεο από τη συναυλία που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Harry Styles στέκεται στη σκηνή και εντοπίζει το ζευγάρι, πριν δώσει στον άνδρα το μικρόφωνο.

Μόλις ο άνδρας παίρνει το μικρόφωνο, αρχίζει να κάνει καντάδα στην κοπέλα του τραγουδώντας το κλασικό τραγούδι «Can’t Help Falling in Love» του Elvis Presley με τη βοήθεια του πλήθους.

Η στιγμή γίνεται ακόμα πιο γλυκιά όταν η κοπέλα του παίρνει το μικρόφωνο και αρχίζει να τραγουδάει μαζί του. Όταν η κάμερα στρέφεται ξανά στον Harry Styles, ο τραγουδιστής φαίνεται να παρακολουθεί από τη σκηνή.

βοηθήσει επίσης έναν θεατή να κάνει coming out προς τιμήν του Μήνα Υπερηφάνειας.

Τον Ιούνιο, ο Harry Styles διέκοψε τη συναυλία του στο Μάντσεστερ για να κάνει έκπληξη στην πρώτη δασκάλα του.

Η συναυλία στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας την Κυριακή 31 Ιουλίου ήταν η τελευταία στάση του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας «Love on Tour» του Harry Styles, που θα συνεχιστεί στη Βόρεια Αμερική από τα μέσα του Αυγούστου.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Ο Duncan Laurence συναρπάζει με το νέο single «Electric Life»

Το νέο τραγούδι του Duncan Laurence. Ο Duncan Laurence επιστρέφει με νέα μουσική και παρουσιάζει ένα από τα πιο προσωπικά του τραγούδια, το «Electric Life». Το «Electric Life» είναι ένα τραγούδι για ένα συγκινητικό συναίσθημα γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή. Είναι ένα θετικό τραγούδι για τη μετατροπή της βαθιάς θλίψης […] hit-channel.com

today4 Αυγούστου, 2022


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%