Μουσικά Νέα

Ο Elton John ελπίζει η Britney Spears να ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική μετά το «Hold Me Closer»

today26 Σεπτεμβρίου, 2022 11

Φόντο
share close

Η Britney Spears κυκλοφόρησε μαζί με τον Elton John το πρώτο τραγούδι της μετά από έξι χρόνια.

Ο σύζυγος του Elton John, David Furnish, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Britney Spears μετά την επιτυχία της συνεργασίας της με τον τραγουδιστή στο «Hold Me Closer».

Τον Αύγουστο, η Britney Spears έδωσε τέλος στα έξι χρόνια αποχής της από τη μουσική ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Elton John σε μια επανεκτέλεση της επιτυχίας του «Tiny Dancer» από το 1971.

Ήταν επίσης το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε η pop star μετά το τέλος της πολυσυζητημένης κηδεμονίας της, που διήρκεσε 13 χρόνια.

Ο Elton John είχε δηλώσει προηγουμένως ότι στον David Furnish οφείλεται ένα μέρος της έμπνευσης για την απόφαση να συνεργαστεί με την Britney Spears. Το «Hold Me Closer» έγινε γρήγορα επιτυχία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο David Furnisth μίλησε στο Entertainment Tonight στο DAR Constitution Hall στην Ουάσινγκτον στο περιθώριο της εκδήλωσης «HISTORYTalks 2022» και αναφέρθηκε στις εμπειρίες του Elton John και της Britney Spears από την ηχογράφηση του κομματιού και τα σχέδιά τους να γιορτάσουν στο μέλλον.

«Είναι το πρώτο τραγούδι που έβγαλε μετά από έξι χρόνια. Μπήκε στο στούντιο και έκανε μία φανταστική ερμηνεία», είπε.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%