Διασκέδαση

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έστειλε μήνυμα στον Τζέραρντ Μπάτλερ για το «Ο Όλυμπος Έπεσε»

today12 Ιανουαρίου, 2023 8

Φόντο
share close

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) φαίνεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της ταινίας «Ο Όλυμπος Έπεσε» του 2013, κάτι που εξέφρασε με μήνυμά του στον πρωταγωνιστή της ταινίας Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler).

«Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μου έγραψε το ωραιότερο email μετά το “Ο Όλυμπος έπεσε”» είπε πρόσφατα ο Μπάτλερ στο Uproxx. «Έγραψε: “Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες ταινίες”. Αυτές είναι οι ταινίες, όταν ήμουν στη Νέα Υόρκη ως παιδί, για τις οποίες οι άνθρωποι φώναζαν προς την οθόνη και πετούσαν πράγματα και έλεγαν: “Όχι!” και χειροκροτούσαν και επευφημούσαν… Είναι διασκεδαστικές. Υπάρχουν λόγοι που επιβίωσαν. Υπάρχουν λόγοι που το κοινό βγαίνει έξω. Είναι όπως το λες, είναι μια αναδρομή στις ταινίες της δεκαετίας του 1990 όπου λες “Έλα τώρα!”».

Ο Μπάτλερ είπε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η τελευταία του ταινίας δράστης, το «Plane», έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με το franchise «Has Fallen» που αγαπά τόσο πολύ ο Ντάουνι Τζούνιορ. Στο «Plane», ο Μπάτλερ πρωταγωνιστεί ως πιλότος που πρέπει να προστατεύσει τους επιβάτες του όταν το αεροσκάφος κάνει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας βλάβης σε μια απομακρυσμένη περιοχή στις Φιλιππίνες που κυβερνάται από παραστρατιωτικούς.

 «Η ταινία έχει πολλά στοιχεία μέσα της. Είναι ένα δράμα, είναι μια ταινία δράσης, υπάρχουν στοιχεία επιβίωσης, είναι μια ταινία καταστροφής» είπε ο Τζέραρντ Μπάτλερ.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%