Επικαιρότητα

«Ο μηχανοδηγός του μοιραίου Intercity στα Τέμπη είχε ζητήσει το δρομολόγιο για να δει τις κόρες του στη Θεσσαλονίκη»

today3 Μαρτίου, 2023 13

Φόντο
share close

Ο μηχανοδηγόςτου μοιραίου Intercity στα Τέμπη, φέρεται πως ζήτησε μετάθεση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ώστε να μπορεί να βλέπει τις κόρες του που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος Χρίστος Βασιλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και είπε ότι «ο κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία. Μου είπαν για παράδειγμα ότι ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου, ζήτησε και πήγε σε αυτό το τρένο επειδή είχαν εισαχθεί σε σχολή της Θεσσαλονίκης τα δυο του κορίτσια».

«Ήταν η πρώτη του μετάθεση στην πραγματικότητα και το τέλος της ζωής του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Να μιλήσουν οι μηχανοδηγοί»

Στη συνέχεια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε πως φίλος του μηχανοδηγού, τους είπε ότι ήταν να πάρει σύνταξη πέρσι, αλλά έμεινε για να βοηθήσει τα κορίτσια του που σπουδάζουν, αλλά και να εκπαιδεύσει καινούριους.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος λοιπόν, αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο σταθμάρχη και διερωτήθηκε «γιατί να είναι μόνος του; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Ο κανονισμός λέει πρέπει να είναι δύο. Πρέπει να ερωτηθεί λοιπόν ο προϊστάμενος του, ο επόπτης, ο επιθεωρητής, γιατί έβαλαν έναν άνθρωπο τριών μηνών να είναι μόνος του. Νύχτα…».

«Επίσης αυτό σας το λέω ως υπονοούμενο, αλλά εδώ έχει ψωμί, να αναρωτηθούν, αν πριν από αυτό είχε κάνει άλλο λάθος ο συγκεκριμένος. Να μιλήσουν οι μηχανοδηγοί. Οι μηχανοδηγοί μιλάνε με τους σταθμάρχες, να ερωτηθούν όλοι οι μηχανοδηγοί της γραμμής για τους διαλόγους που είχαν με τον σταθμάρχη. Αν κάνουν μία έρευνα θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και όχι να λέμε η κακιά ώρα», είπε μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%