Μουσικά Νέα

Οι Whitesnake αποχωρούν από την περιοδεία των Scorpions

today6 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Οι Whitesnake είχαν ακυρώσει επίσης το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής περιοδείας τους.

Οι Whitesnake αποχώρησαν από την περιοδεία των Scorpions στη Βόρεια Αμερική καθώς ο τραγουδιστής τους David Coverdale «συνεχίζει τη θεραπεία του για μία επίμονη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού».

Οι Scorpions θα συνεχίσουν με support τους Σουηδούς Thundermother τις συναυλίες του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας τους «Rock Believer», το οποίο θα ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου από το Τορόντο του Καναδά και θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, ο David Coverdale εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Με βαθιά απογοήτευση και βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσω ότι οι Whitesnake δεν θα μπορέσουν πλέον να συνοδεύσουν τους Scorpions στην περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, επειδή συνεχίζω τη θεραπεία μου για μία επίμονη λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού που επηρεάζει την ικανότητά μου να τραγουδάω».

«Αυτό συνεπάγεται και την ακύρωση των δικών μας συναυλιών. Ενώ οι Whitesnake δεν θα συμμετάσχουν στην περιοδεία, οι Scorpions θα συνεχίσουν. Ευχόμαστε στους καλούς μας φίλους, τους Scorpions κάθε επιτυχία! Σας εύχομαι τα καλύτερα», πρόσθεσε.

Οι Scorpions δημοσίευσαν μία ξεχωριστή ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την αποχώρηση των Whitesnake από την περιοδεία τους.

«Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Whitesnake δεν θα είναι πλέον μαζί μας στην περιοδεία μας “Rock Believer” στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τους θαυμαστές μας και ήταν σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε τις συναυλίες όπως είχαν προγραμματιστεί», έγραψαν.

«Ευχόμαστε στους Whitesnake τα καλύτερα και ανυπομονούμε να σας δούμε και να ροκάρουμε μαζί σας στην περιοδεία μαζί με τους Thundermother», σημείωσαν.

Στις 28 Ιουνίου, οι Whitesnake ακύρωσαν τρεις συναυλίες της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής ευρωπαϊκής περιοδείας τους επειδή ο David Coverdale υπέστη λοίμωξη των ιγμορείων και της τραχείας του.

Τρεις ημέρες αργότερα ακυρώθηκε και το υπόλοιπο της περιοδείας τους, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης που επρόκειτο να δώσουν στις 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Εκείνη τη στιγμή, ο David Coverdale απέδωσε την απόφαση στα «προβλήματα υγείας που συνεχίζονται, στις εντολές των ιατρών και στην ανησυχία μας για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας».

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Ο The Weeknd συναντά τη Summer Walker στο «Best Friends»

Ο The Weeknd συνεργάζεται με τη Summer Walker. Ο The Weeknd κυκλοφόρησε ένα νέο remix του τραγουδιού «Best Friends» από το άλμπουμ του «Dawn FM» στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με τη Summer Walker. Το «Best Friends» είναι το πρώτο τραγούδι από το «Dawn FM» (Ιανουάριος 2021) που αποκτά remix με τη συμμετοχή ενός άλλου καλλιτέχνη στα φωνητικά, όμως δεν είναι […] hit-channel.com

today6 Αυγούστου, 2022


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%