Μουσικά Νέα

Οι Paramore δίνουν πρόγευση από ένα νέο τραγούδι

today13 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Οι Paramore θα ξεκινήσουν στις αρχές του Οκτωβρίου την πρώτη περιοδεία τους μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια.

Οι Paramore φαίνεται ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι ενόψει της επιστροφής τους στη σκηνή τον επόμενο μήνα.

Το συγκρότημα με επικεφαλής τη Hayley Williams θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου μία νέα περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, επιστρέφοντας στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια.

Αυτές οι περιορισμένες συναυλίες θα προσφέρουν στο κοινό «μία μοναδική ευκαιρία να δει τους Paramore σε μία σειρά από ζεστούς χώρους».

Στο μεταξύ, καθένα από τα μέλη του συγκροτήματος – η Hayley Williams, ο κιθαρίστας Taylor York και ο ντράμερ Zac Farro – ενημέρωσαν τις φωτογραφίες των προφίλ τους στο Instagram με αποκόμματα από μία νέα φωτογραφία του συγκροτήματος.

Στις φωτογραφίες τα μέλη των Paramore πιέζουν τα πρόσωπά τους σε ένα τζάμι.

Επιπλέον, οι Paramore διέγραψαν τις προηγούμενες αναρτήσεις τους στον επίσημο λογαριασμό τους στον Instagram, εκτός από τρεις αναρτήσεις που αφορούν την επικείμενη περιοδεία τους.

Hayley Williams

Αυτή η πρόσφατη διαδικτυακή δραστηριότητα αποτέλεσε την αφορμή για να κυκλοφορήσουν φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο της δισκογραφικής επανόδου του συγκροτήματος.

Οι Paramore φούντωσαν ακόμα περισσότερο τις φήμες αναρτώντας ένα σύντομο απόσπασμα από ένα νέο τραγούδι στον διακομιστή τους Discord, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσαν στο TikTok άλλο ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται ένα διαφορετικό μέρος του ίδιου ακυκλοφόρητου τραγουδιού.

Αυτή τη φορά, το βίντεο ανέβηκε σε έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο TikTok που ονομάζεται «isthiswhyisthisiswhy». Η ίδια φράση εμφανίζεται και στο όνομα του ήχου του βίντεο, γεγονός που υποδηλώνει ότι ίσως αυτός είναι και ο τίτλος του νέου single των Paramore.

Ο λογαριασμός «isthiswhyisthisiswhy» δεν έχει δημοσιεύσει κανένα άλλο βίντεο στο TikTok μέχρι αυτή τη στιγμή.

Οι Paramore αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι επέστρεψαν στο στούντιο και ότι ετοιμάζουν ένα νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι είχε γράψει τα πρώτα τραγούδια του στο Νάσβιλ του Τενεσί και ότι στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα στούντιο στην Καλιφόρνια για την ηχογράφηση του επόμενου άλμπουμ της μετά το «After Laughter» του 2017.

@isthiswhyisthisiswhy

♬ original sound – IsThisWhyIsThisIsWhy

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%