Μουσικά Νέα

Οι BLACKPINK αποκαλύπτουν το tracklist του άλμπουμ «Born Pink»

today8 Σεπτεμβρίου, 2022 34

Φόντο
share close

Το νέο άλμπουμ «Born Pink» των BLACKPINK θα περιέχει 8 τραγούδια.

Οι BLACKPINK αποκαλύπτουν τους τίτλους των τραγουδιών που θα περιέχει το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους «Born Pink».

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει συνολικά οκτώ τραγούδια, μεταξύ των οποίων lead single «Pink Venom», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και έχει σαρώσει στις ψηφιακές πλατφόρμες και το «Shut Down», το οποίο ανακοινώθηκε αυτήν την εβδομάδα και θα πάρει τη σκυτάλη του «Born Pink».

Τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ είναι τα «Typa Girl», «Hard to Love», «The Happiest Girl», «Tally» και «Yeah Yeah Yeah». Στους συντελεστές του «Yeah Yeah Yeah», μάλιστα, αναφέρονται τα ονόματα της Rosé και της Jisoo των BLACKPINK, μαζί με τους τακτικούς συνεργάτες του συγκροτήματος R.Tee και IDO.

Το «Born Pink» συμπληρώνει το «Ready For Love», το καινούργιο τραγούδι που παρουσίασαν αποκλειστικά οι BLACKPINK κατά τη διάρκεια της εικονικής συναυλίας τους «The Virtual» στο βιντεοπαιχνίδι PUBG για κινητά τηλέφωνα, τον προηγούμενο Ιούλιο.

Και ενώ το «Ready For Love» είχε δημοσιευθεί στο YouTube, με ένα video που αποτελούταν από πλάνα από την εικονική εμφάνιση των BLACKPINK στην πλατφόρμα του PUBG, το τραγούδι δεν ήταν διαθέσιμο στις υπηρεσίες streaming και στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Σε αντίθεση με το πρώτο άλμπουμ των BLACKPINK, το «The Album», το οποίο περιείχε συνεργασίες με τη Selena Gomez στο «Ice Cream» και με την Cardi B στο «Bet You Wanna», αυτή τη φορά η Jennie, η Jisoo, η Lisa και η Rosé αναλαμβάνει τα ηνία σε κάθε τραγούδι του «Born Pink» χωρίς κανέναν guest καλλιτέχνη.

Οι BLACKPINK έχουν βάλει εξαιρετικές βάσεις για το άλμπουμ «Born Pink» με το single «Pink Venom». Από την κυκλοφορία του πριν από δύο εβδομάδες μέχρι αυτή τη στιγμή, το «Pink Venom» διαθέτει ήδη 268 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 103 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Τα music video του «Pink Venom» σημείωσε επίσης το ρεκόρ για το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στις 24 πρώτες ώρες από την κυκλοφορία του για το 2022, καθώς προβλήθηκε 86,2 εκατομμύρια φορές το πρώτο εικοσιτετράωρο μετά την πρεμιέρα του.

Το νέο άλμπουμ «Born Pink» των BLACKPINK θα κυκλοφορήσει από την YG Entertainment και την Interscope Records την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%