Διασκέδαση

Νωρίτερα και με διπλό επεισόδιο η πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power»

today18 Αυγούστου, 2022 2

share close

Μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες σειρές του κόσμου της φαντασίας ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα χαρίζοντας ικανοποίηση στους θαυμαστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» και η Amazon ετοιμάζεται να χαρίσει στους τηλεθεατές μια τεράστια πρεμιέρα.

Το πρίκουελ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα είναι διαθέσιμο την 1η Σεπτεμβρίου αντί για 2 Σεπτεμβρίου που ήταν η αρχική ημερομηνία της πρεμιέρας.

Μάλιστα, η σειρά θα θα ξεκινήσει με τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς να είναι κατευθείαν διαθέσιμα. Τα υπόλοιπα 8 επεισόδια θα προβάλλονται εβδομαδιαία.

Η σειρά, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr αναμένεται να μας ταξιδέψει σε μια διαφορετική μέση γη και το Hype όλο και αυξάνεται καθώς ο καιρός περνάει. 

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επικαιρότητα

Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει 7,5 εκατ. ευρώ απόψε στις 22:00

Στα ύψη, εκτός από τη θερμοκρασία, βρίσκεται και το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ και ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το mega τζακ-ποτ του παιχνιδιού έχουν περιθώριο να καταθέσουν το δελτίο τους έως τις 21:30 απόψε. «Το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ εφέτος. Πρόκειται για το 16ο συνεχόμενο τζακ-ποτ στο παιχνίδι», σημειώνει ο κ. Γιάννης Θεοδοσίου, […]

today18 Αυγούστου, 2022 1


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%