Επικαιρότητα

Λαμία – 1ο Thermopylae Forum: Το βραβείο Αριστείας δόθηκε στην πρώτη των πρώτων των τελευταίων Πανελλαδικών Εξετάσεων

today11 Μαρτίου, 2023 6

Φόντο
share close

Με θέμα «Κοινωνία και Πολιτισμός στο Επίκεντρο της Περιφερειακής Ανάπτυξης» ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου το 1ο Thermopylae Forum. 

Το Forum συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ) και το Νο1 portal της Στερεάς, LamiaReport, με την τιμητική Συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, την Υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς, του Δήμου Λαμιέων, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας.

Το 1ο Thermopylae Forum περιλάμβανε και το θεσμό του «Βραβείου Αριστείας». Ένα βραβείο που συνοδεύεται από απονομή μεταλλίου και επαίνου, αλλά και από ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.  

Το φετινό «Βραβείο Αριστείας» δόθηκε στην πρώτη των πρώτων των τελευταίων Πανελλαδικών Εξετάσεων, την Εύη Χαρίλα με τις εκπληκτικές επιδόσεις της σε Μαθηματικά (20), Χημεία (20), Φυσική (19,9) και Έκθεση (19,6).

Όπως επισήμανε και η ίδια η Εύη κατά τη βράβευσή της, το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία, αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών. Ζήτησε επίσης από τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν στις εξετάσεις να συνεχίζουν την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που βάζουν.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από το επόμενο Thermopylae Forum, ο θεσμός του «Βραβείου Αριστείας» ενισχύεται σημαντικά ως προς το χρηματικό έπαθλο κατά 5.000 ευρώ από τον γνωστό δικηγόρο Σωτήριο Μπρέγιαννο, ενώ αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση του ποσού ώστε να βραβεύονται περισσότεροι Αριστούχοι από τη Φθιώτιδα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%