Κοινωνία

Λάρισα: Τον γνώρισε μέσω social media, τον φιλοξένησε κι εκείνος της άρπαξε τα κοσμήματα, κατήγγειλε 38χρονη

today4 Αυγούστου, 2022 2

Background
share close

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητά άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών έπειτα από καταγγελία 38χρονης. Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω διαδικτύου και τον προσκάλεσε να μείνει σπίτι της.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης για το αν τα στοιχεία που της δήλωσε ο άνδρας είναι πραγματικά ή ψεύτικα.

Η 38χρονη στράφηκε προχθές (1/8) στην ελληνική αστυνομία. Περιέγραψε τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της και ανέφερε ότι πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα onlarissa.gr, επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία».

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της ο άγνωστος άνδρας. Εικάζει, λοιπόν, πως εκείνος τα έκλεψε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα, παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Κοινωνία

Χαλκιδική: Χιλιάδες ευρώ η λεία Βούλγαρων ληστών που ξάφριζαν αυτοκίνητα σε παραλίες

Στις αρχές του Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής συνέλαβαν μέλη σπείρας που έβαζε στόχο και ρήμαζε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της περιοχής. Τώρα, αποκαλύπτονται νέα δεδομένα για τον τρόπο δράσης τους. Οι δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν στις αρχές Ιουλίου καθώς έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.100 ευρώ από αυτοκίνητο σε παραλία ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι είχαν προβεί και παλαιότερα σε παρόμοιες […]

today4 Αυγούστου, 2022 2


0%