Κοινωνία

Κυψέλη: Πώς έχασαν τη ζωή τους οι ηλικιωμένοι – Τα σενάρια για μια τραγική ιστορία

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Η μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια και η διερεύνηση του χώρους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, έδωσαν τέλος στο «θρίλερ» της Κυψέλης με τους δύο νεκρούς ηλικιωμένους.

Πρόκειται για μία τραγωδία, καθώς ο 91χρονος άνδρας φαίνεται πως απεβίωσε πριν από περίπου 7-8 ημέρες κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο κλιματισμός στο διαμέρισμα της οδού Γεωργίου Κεδρηνού δεν δούλευε και πιθανότατα –τις ημέρες που ο υδράργυρος χτύπαγε κόκκινο- ο ηλικιωμένος να έπαθε θερμοπληξία και να κατέληξε.

Γι’ αυτό και βρέθηκε γυμνός στο χολ του σπιτιού, ενώ οι μώλωπες που φέρεται να είχε στο σώμα πιθανότατα προήλθαν από την πτώση του.

Όσον αφορά τον θάνατο της 90χρονης εκτιμάται ότι προήλθε πριν από περίπου 24 ώρες, κάτι που σημαίνει για αρκετά 24ωρα ζούσε μαζί με τον νεκρό σύζυγο της χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ούτε γι’ αυτόν, ούτε για την ίδια. Ο μόνος άνθρωπος που αναζήτησε το ηλικιωμένο ζευγάρι, ήταν ένας ανιψιός τους.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Η Demi Lovato κατακεραυνώνει τον Wilmer Valderrama στο νέο τραγούδι «29»

Η Demi Lovato σχολιάζει στο τραγούδι του νέου άλμπουμ της τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που είχε με τον πρώην σύντροφό της. Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Demi Lovato με τίτλο «29» έχει γίνει viral στο TikTok για τους στίχους του που αναφέρονται στη διαφορά ηλικίας 12 ετών μεταξύ της pop star και του πρώην συντρόφου της Wilmer […] hit-channel.com

today4 Αυγούστου, 2022


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%