Επικαιρότητα

Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την αυτοκτονία του Προέδρου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

today21 Σεπτεμβρίου, 2022 9

Φόντο
share close

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την αυτοκτονία του Προέδρου της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας που έβαλε τέλος στη ζωή του την Τρίτη (20/9) μέσα στις εγκαταστάσεις της σχολής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους κύκλους της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 63χρονος χρησιμοποίησε ένα κομμάτι σκοινί με το οποίο έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε από έναν σιδερένιο δοκό στις εσωτερικές σκάλες της Ακαδημίας.

Τον έψαχνε ο γιος του από το απόγευμα

Τον 63χρονο έψαχνε από το απόγευμα της Τρίτης (20/9) ο γιος του και δεν μπορούσε να τον βρει με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο κτίριο της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας στον Μπεντεβή του Ηρακλείου και μαζί με άλλους καθηγητές μπήκαν μέσα στον χώρο για να τον ερευνήσουν. Ένας από τους καθηγητές αντίκρισε το άψυχο σώμα του 63χρονου.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ πίσω του αφήνει τρία παιδιά.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%