Κοινωνία

Κούγιας – Άλκης Καμπανός: Ευχόμαστε να πουν επιτέλους την αλήθεια

today19 Αυγούστου, 2022 6

Φόντο
share close

Στο Μικτό Ορκωτό θα δικαστούν οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, αφού επισημαίνει ότι οι κατηγορούμενοι «κακοποίησαν την αλήθεια» και «αρνούνταν ότι είχαν προκαλέσει θανατηφόρα τραύματα», εύχεται να πουν επιτέλους την αλήθεια στο δικαστήριο.

Η ανακοίνωση

Όπως είχε προβλέψει ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, όταν οι δώδεκα συλληφθέντες, ο ένας μετά τον άλλον, με πρωτόγνωρο θράσος, κακοποιώντας την αλήθεια, ηρνούντο ότι έστω και ένας από αυτούς είχε προκαλέσει ένα από τα δεκάδες θανατηφόρα τραύματα, στο κεφάλι, στο σώμα, στα πόδια, που προκάλεσαν τον θάνατο του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, παραπέμπονται ως δράστες του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και των αδικημάτων της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής, που επισείουν ποινή ισοβίου καθείρξεως και πολυετείς ποινές φυλακίσεως.

Ευχόμαστε στο Δικαστήριο, που αυτή τη στιγμή ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, αναμένεται να αποφανθεί, εάν θα γίνει στην Αθήνα, για λόγους ασφαλείας των ενόρκων και των μαρτύρων, επιτέλους να πουν την αλήθεια.

Εμείς, ως δικηγορικό γραφείο Αλεξή Κούγια και συνεργατών, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση, με σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητος, σε συνθήκες δίκαιης δίκης.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη έργα για την ασφάλεια του Κηφισού

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίας οδοποιίας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας επί της λεωφόρου Κηφισού. Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί στρατηγικό σχέδιο 7 αξόνων για την βελτίωση της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου. Έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, από την Αττική οδό μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου. Βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός 10ημέρου η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέα χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής […]

today19 Αυγούστου, 2022 6


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%