Επικαιρότητα

Κλήρωση Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 6,1 εκατ. ευρώ ένας υπερτυχερός στη Θεσσαλονίκη

today11 Ιανουαρίου, 2023 12

Φόντο
share close

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 και ανέδειξε έναν υπερτυχερό από τη Θεσσαλονίκη που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 6.150.000 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί που τον έκαναν εκατομμυριούχο και αναδείχτηκαν από την  κληρωτίδα της κλήρωσης ήταν οι εξής: 33, 18, 9, 44, 3 και αριθμός ΤΖΟΚΕΡ το 16.

Ο μεγάλος νικητής είχε καταθέσει το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 227, το οποίο κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους πελάτες του καταστήματος μας. Από το πρωί δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο. Όλη η πόλη συζητά για το ευτυχές γεγονός», τονίζει ο κ. Δημήτρης Παπατάσος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά το τυχερό δελτίο, ο κ. Παπατάσος υπογραμμίζει: «Ο μεγάλος νικητής δεν είχε συμπληρώσει τυχαία τα νούμερα που κληρώθηκαν, καθώς ήταν προσωπικές του επιλογές. Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες έξι στήλες και κόστισε μόλις 3 ευρώ».

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Ο νικητής των 6.156.960 ευρώ αποτελεί την πρώτη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Παπατάσου, μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας. «Το νέο έτος άλλαξε τη ζωή ενός συμπολίτη μας και έφερε ένα πλατύ χαμόγελο στα δικά μας πρόσωπα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες μέσα στη χρονιά», σημειώνει ο κ. Παπατάσος.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%