Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος χτύπησε κοπέλα – Με ανάγκασαν να αποσύρω καταγγελία»

today21 Νοεμβρίου, 2022 14

Φόντο
share close

Μια κοπέλα που είναι πλέον 19 ετών αναφέρει πως είναι πρώην φιλοξενούμενη της Κιβωτού του Κόσμου και ότι στο παρελθόν είχε πάει να υποβάλει μήνυση για όσα αντιμετώπισε, ενώ ανέφερε πως είδε τον πάτερ Αντώνιο να βαράει ένα κορίτσι.

Μιλώντας με καλυμμένα χαρακτηριστικά στο Mega, ανέφερε πως «όταν ήμουν Α’ Γυμνασίου ένα βράδυ είχαμε μαζευτεί με τα κορίτσια της δομής και ένα αγόρι, κάτι που δεν επιτρέπεται να έχουν επαφή τα αγόρια με τα κορίτσια, μαθεύτηκε αυτό την επόμενη ημέρα, η τιμωρία που πήραμε είναι να είμαστε τρεις μήνες το καλοκαίρι τιμωρία, κλειδωμένα στο δωμάτιο 3-4 παιδιά».

Παράλληλα, είπε πως «ξυπνούσαμε 9 η ώρα το πρωί για να καθαρίσουμε μέχρι τις 9 το βράδυ, κάναμε τρία διαλείμματα συγκεκριμένα για φαγητό και πάλι κλειδωμένα στο δωμάτιο τρώγαμε» και πρόσθεσε ότι «ο πάτερ Αντώνιος είχε σηκώσει χέρι σε μια κοπέλα. Εννοείται πως έκλαψε και εκείνος δεν έδωσε σημασία».

Επίσης, ανέφερε ότι «με βάζουν κάτω, αρχίζουν να μου φωνάζουν ότι είμαι αχάριστη και δεν καταλαβαίνω όσα μου έχει προσφέρει η δομή και ο πάτερ Αντώνιος και πως εάν δεν αποσύρω την καταγγελία δεν θα ξαναγυρίσω πίσω και δεν θα δω την αδερφή μου» συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%