Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Κάποιος τον έβαλε στο μάτι – Βέβαιοι για την αθωότητά του», λέει ο αδερφός του πάτερ Αντώνιου

today21 Νοεμβρίου, 2022 14

Φόντο
share close

Ένα από τα τέσσερα αδέρφια του πάτερ Αντωνίου μίλησε για τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου» και ανέφερε πως γίνονται σκόπιμα, επειδή κάποιος στοχοποίησε τον αδελφό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε πως «ξέρουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε το ποιόν του, ξέρουμε ότι έχει δώσει και τη ζωή του επί 25 χρόνια μέσα στην “Κιβωτό του Κόσμου” και ξέρουμε ότι είναι αθώος».

Επίσης, ανέφερε πως «ο αδελφός μου ξεκίνησε αυτό το έργο όταν ήταν ακόμη παιδί. Ήταν το όραμα της ζωής του. Αγαπάει αυτό που κάνει και εμείς αγαπάμε τον ίδιο, τον στηρίζουμε και είμαστε βέβαιοι για την αθωότητά του. Δεν ξέρω ποιος και γιατί μπορεί να έχει υποκινήσει όλη αυτή την υπόθεση, όμως, κάποιος τον έβαλε στο μάτι και θέλει να τον στοχοποιήσει. Όμως, δεν έχει κάνει τίποτα από όσα ακούγονται. Για τον αδερφό μου βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

Σημειώνεται, ότι μετά τις καταγγελίες που αφορούν τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, άτομα που μίλησαν ανέφεραν περιστατικά στα οποία έχει συμμετοχή ή εμπλοκή ο πάτερ Αντώνιος, όπως ότι φέρεται να χτύπησε ένα κορίτσι ή πως έτρωγε διαφορετικά, σε αντίθεση με τα παιδιά που φιλοξενούσε η ΜΚΟ.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%