Επικαιρότητα

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με ακουαφόρτε σε 49χρονη στη Μεσσήνη: Είμαι σοκαρισμένη, δεν είμαστε ασφαλείς

today11 Αυγούστου, 2022 32

share close

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που σόκαρε όλη την Ελλάδα με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, μίλησε για το νέο περιστατικό στη Μεσσήνη, όπου μία 49χρονη γυναίκα δέχθηκε στο πρόσωπό της ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Alpha.

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και είμαι δίπλα της», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα.

Όσο για την επίσκεψη του πρώην συζύγου της 49χρονης στο νοσοκομείο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Μου προκαλεί αναμνήσεις από τα μέτρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν τα οποία είχαν αλλάξει, επειδή φοβόντουσαν την επίσκεψη του θύτη με σκοπό να με αποτελειώσει. Αυτό να γίνει μάθημα για να προστατεύεται το θύμα».

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά Νέα

Η Rosé των BLACKPINK «εξερευνά συνεχώς νέες ιδέες και ήχους» στη σόλο μουσική της

«Η μουσική μου διαφέρει από τη μουσική των BLACKPINK», εξηγεί η Rosé. Ο αντίκτυπος της Rosé εκτείνεται πολύ πέρα από το γεγονός ότι είναι μέλος των BLACKPINK. Το Variety δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή του για τους πιο επιδραστικούς νέους του Χόλιγουντ (Power of Young Hollywood Impact Report) και συμπεριέλαβε την 25χρονη τραγουδίστρια της K-pop μεταξύ των αστέρων με τη μεγαλύτερη επιρροή […] hit-channel.com

today11 Αυγούστου, 2022 2


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%