Επικαιρότητα

Θρίλερ με τον θάνατο της 3χρονης που είχε κορονοϊό – Εξετάζεται και η εγκεφαλίτιδα

today6 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Θολό παραμένει το τοπίο αναφορικά με την 3χρονη που κατέληξε στην Παρασκευή στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Για την ώρα δεν υπάρχει σαφής αιτία θανάτου, όμως σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτιμάται ότι η εγκεφαλίτιδα προκάλεσε τα επεισόδια στο παιδί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κοριτσάκι είχε τρεις μέρες υψηλό πυρετό, ωστόσο τα τεστ που έκανε την αρνητικά. Την τρίτη μέρα βγήκε θετική στον κορονοϊό.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά από τους γονείς του με ιδιωτικό όχημα στο Θριάσιο νοσοκομείο το μεσημέρι της Πέμπτης σε κακή κατάσταση, υπέστη ανακοπή, έγινε ανάταξη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Εκεί υπέστη ανακοπές και εγκεφαλικό οίδημα και δυστυχώς κατέληξε.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εκπλήρωσε την ευχή μίας 4χρονης θαυμάστριας

Μία ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση με τη βοήθεια του Make-A-Wish. Ο Πέτρος Ιακωβίδης εκπλήρωσε την ευχή μίας 4χρονης θαυμάστριάς του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε έναν πανέμορφο χώρο με γρασίδι, δίπλα στη θάλασσα, όπου η Γ. και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν πικνίκ. Λίγο καιρό πριν, η Γ. είχε πει ότι θα ήθελε να της […] hit-channel.com

today6 Αυγούστου, 2022


0%