Κοινωνία

Θήβα: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες για τις «αδέσποτες» σφαίρες που τραυμάτισαν δύο παιδιά – Στην εντατική το κοριτσάκι

today31 Αυγούστου, 2022 10

Φόντο
share close

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας στη Θήβα για τον εντοπισμό των δύο δραστών που πυροβόλησαν στον αέρα κατά την διάρκεια καυγά, όμως οι «αδέσποτες» σφαίρες πέτυχαν δύο παιδιά που πήγαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι αρχές γνωρίζουν τους δράστες, ενώ από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, προκύπτει ότιοι πυροβολισμοί έπεσαν έπειτα από καυγά μεταξύ οικογενειών Ρομά κατά την διάρκεια γλεντιού.

Επίσης, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι οι αστυνομικοί έχουν στοχοποιήσει δύο άντρες, έναν 28χρονο και έναν 42χρονο, ενώ μάρτυρας μίλησε ανώνυμα και ανέφερε για το πώς ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, ότι «μάλωσε η πεθερά με τον γαμπρό και εκεί λένε ότι ρίξανε. Τώρα δεν μαρτυράνε ούτε αυτοί τι έχει γίνει».

Τα δύο παιδιά λοιπόν, έπαιζαν στην πλατεία, όταν δέχθηκαν τις «αδέσποτες» σφαίρες, ενώ νοσηλεύτηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Θηβών, από όπου το αγοράκι πήρε άμεσα εξιτήριο, καθώς παρουσιάζει μόνο εκδορές.

Παρόλα αυτά, το κοριτσάκι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου χειρουργήθηκε για την αφαίρεση των θραυσμάτων και πλέον είναι καλά στην υγεία του, ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να βγει από την εντατική.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%