Μουσικά Νέα

Η Taylor Swift φέρνει «μεταμεσονύκτια βροχή» με το «Midnights»

today28 Σεπτεμβρίου, 2022 4

Φόντο
share close

Η Taylor Swift συνεχίζει τη σειρά βίντεο «Midnights Mayhem With Me» στην οποία αποκαλύπτει κατόπιν κλήρωσης τους τίτλους των τραγουδιών του νέου άλμπουμ της.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε τον τίτλο ενός ακόμη τραγουδιού από το νέο άλμπουμ της «Midnights», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Η σειρά βίντεο «Midnights Mayhem With Me» (Χάος Τα Μεσάνυχτα Μαζί Μου) που δημοσιεύει η 32χρονη τραγουδίστρια στο TikTok ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνεχίστηκε με το τέταρτο επεισόδιό της.

Αυτή η φορά, η Taylor Swift αποκάλυψε έπειτα από κλήρωση τον τίτλο του τραγουδιού No. 6 του «Midnights», το οποίο είναι το «Midnight Rain».

Η Taylor Swift ξεκίνησε για πρώτη φορά τη σειρά «Midnights Mayhem With Me» στις 21 Σεπτεμβρίου στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα (σε ανατολική ώρα ΗΠΑ). Σε εκείνο το επεισόδιο αποκαλύφθηκε ο τίτλος τραγουδιού No. 13: «Mastermind».

Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο είχε έναν πολύ ξεχωριστό καλεσμένο, τη γάτα Meredith της τραγουδίστριας, αποκαλύφθηκε ότι το τραγούδι No. 8 του «Midnights» έχει τον τίτλο «Vigilante Shit».

Το «Vigilante Shit» έγινε αμέσως θέμα συζήτησης καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που η Taylor Swift χρησιμοποιεί μία απρεπή λέξη σε έναν από τους τίτλους των τραγουδιών της.

δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της δημιουργίας του «Midnights» που περιλαμβάνει πλάνα του τακτικού συνεργάτη της Jack Antonoff, ο οποίος φαίνεται ότι είναι και πάλι στο πλευρό της.

@taylorswift

Andddd we’re back with more MAYHEM. Episode 4 💁‍♀️ #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe

♬ Midnights Mayhem episode 4 – Taylor Swift

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%