Μουσικά Νέα

Η metal συνεργασία Ed Sheeran και Cradle of Filth είναι στα σκαριά

today31 Αυγούστου, 2022 11

Φόντο
share close

«Θα κυκλοφορήσει όταν ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Dani Filth για το τραγούδι των Cradle of Filth με τον Ed Sheeran.

Η συνεργασία του Ed Sheeran με τους Cradle of Filth είναι γεγονός.

Ο frontman του metal συγκροτήματος, Dani Filth, αποκάλυψε πέρυσι ότι είχε συζητήσει με τον Ed Sheeran μέσω emails για ένα ντουέτο – έκπληξη.

Σε μία νέα συνέντευξη στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ Knotfest των Slipknot, δήλωσε ότι άρχισαν να δουλεύουν πάνω σε ένα τραγούδι, όμως τα σχέδιά τους μπήκαν στον πάγο λόγω της περιοδείας και των προσωπικών υποχρεώσεων του Ed Sheeran. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε η συνεργασία τους θα πραγματοποιηθεί.

«Έχει κάνει λίγη δουλειά», είπε ο Dani Filth. «Αλλά μετά απέκτησε ένα μωρό και μετά αποσυντονίστηκε και έκανε ό, τι κάνει ο Ed, δηλαδή να δίνει τεράστιες συναυλίες σε όλο τον κόσμο», συνέχισε.

«Δεν είναι στην διάθεσή μας. Αλλά πρόκειται να το τελειώσει, με διαβεβαιώνει. Στην πραγματικότητα, μίλησα μαζί του αρκετά πρόσφατα. Ναι, οπότε θα συμβεί», σχολίασε.

Ο τραγουδιστής των Cradle of Filth σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη για την κυκλοφορία της συνεργασίας τους. «Θα κυκλοφορήσει όταν ολοκληρωθεί. Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει», ανέφερε.

Οι βάσεις για μία συνεργασία μεταξύ των Cradle of Filth και του Ed Sheeran μπήκαν πέρυσι, όταν ο Βρετανός pop star δήλωσε ότι είναι μεγάλος λάτρης της metal μουσικής, προσθέτοντας ότι αγαπούσε συγκροτήματα όπως οι Cradle of Filth και οι Slipknot όταν μεγάλωσε.

Ο Ed Sheeran συμπλήρωσε ότι «δεν θα είχε αντίρρηση» να ηχογραφήσει ένα metal άλμπουμ.

μία hard rock εκδοχή της επιτυχίας «Bad Habits» με τη συμμετοχή των Bring Me The Horizon. Ο τραγουδιστής και το συγκρότημα παρουσίασαν τη συνεργασία τους στη σκηνή των BRIT Awards 2022, ενώ στις 27 Αυγούστου ο Ed Sheeran εμφανίστηκε ως καλεσμένος των Bring Me The Horizon στην εμφάνισή τους στο Reading Festival στην Αγγλία.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%