Μουσικά Νέα

Η Megan Thee Stallion κάνει twerking με την She-Hulk

today1 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Η Megan Thee Stallion συμμετέχει στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «She-Hulk».

Μετά την πρόσφατη επιβεβαίωση της είδησης, η Megan Thee Stallion έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στη νέα σειρά «She-Hulk: Attorney At Law» των Marvel Studios.

Ακολουθούν spoilers: Στο επεισόδιο με τίτλο «The People vs. Emil Blonsky» που κυκλοφόρησε στο Disney+ την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, ένα ξωτικό από το New Asgard που αλλάζει μορφές μεταμορφώνεται σε Megan Thee Stallion σε μία προσπάθεια να ξεγελάσει τον Dennis Bukowski, πρώην συνάδελφο της Jeniffer Walters, ώστε να πιστέψει ότι έχει σχέση με τη ράπερ.

Σε μια mid-credits σκηνή, όμως, η πραγματική Megan Thee Stallion προσλαμβάνει την Jennifer Walters / She-Hulk ως δικηγόρο της και γιορτάζουν τη συνεργασία τους κάνοντας twerking και χορεύοντας το «Body» της Megan.

Η ράπερ λέει εντυπωσιασμένη: «Είσαι πολύ πιο διασκεδαστική από τον προηγούμενο δικηγόρο μου!». Η Walters απαντά: «Θα σκότωνα για σένα, Megan Thee Stallion». Η Meg απομακρύνεται και την προειδοποιεί: «Συγκρατήσου».

H Jessica Gao, επικεφαλής σεναριογράφος και παραγωγός του «She-Hulk», μίλησε σε μια νέα συνέντευξή της στο TVLine σχετικά με τη συμμετοχή της Megan Thee Stallion στη σειρά.

«Ξέραμε ότι για αυτή την ιστορία χρειαζόμασταν μία διάσημη, όμορφη, επιτυχημένη γυναίκα… Ψάχναμε όλες τις πιθανότητες… αλλά όταν ήρθε η ώρα, η Jameela (Jamil, που υποδύεται την Titania) γνώριζε τη Megan από τη συνεργασία μας στο “Legendary” και την ανέφερε. Είπαμε: “Μην το λες αν δεν είναι αλήθεια! Μην μας προκαλείς!”», περιέγραψε.

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%