Μουσικά Νέα

Η Lizzo «απευθυνόταν σε όλους» με τα σχόλιά της για το body-shaming στα MTV VMA 2022

today1 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Η Lizzo επέλεξε να αφήσει τη νίκη της να μιλήσει.

Η Lizzo βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το πρόσφατο μήνυμά της για το body-shaming κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards 2022.

Όταν παρέλαβε στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου, το βραβείο στην κατηγορία Βίντεο για Καλό για το «About Damn Time», η 34χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που «την υποστηρίζουν και την αγαπούν», πριν απευθυνθεί στους επικριτές της.

«Και τώρα, για τις σκρόφες που λένε για εμένα στον Τύπο», είπε, θυμίζοντας την σχεδόν πανομοιότυπη έναρξη των MTV VMA το 2015 από τη Nicki Minaj. «Ξέρετε κάτι; Δεν πρόκειται να πω τίποτα», συνέχισε.

«Λένε: “Lizzo, γιατί δεν απαντάς; Γιατί δεν απαντάς;”. Γιατί είμαι η νικήτρια!», είπε η Lizzo, υπό το βροντερό χειροκρότημα του κοινού. «Η μεγάλη σκύλα κερδίζει! Η καλύτερη εκδίκηση είναι το χαρτί σου!», πρόσθεσε

Αργότερα δημοσίευσε την ομιλίας της στον λογαριασμό της στο Twitter και έγραψε: «Κρατήστε το όνομά μου στο στόμα σας γιατί ξέρω ότι είναι νόστιμο».

Η Lizzo διευκρίνισε στη συνέχεια ότι τα σχόλιά της δεν απευθύνονταν σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα πολύ καθαρά, δεν απευθυνόμουν σε κανέναν στην ομιλία μου χθες το βράδυ… Απευθυνόμουν σε όλους», έγραψε στο Twitter.

Πολλοί πίστεψαν ότι οι δηλώσεις της Lizzo ήταν μία απάντηση στον κωμικό Aries Spears, ο οποίος έκανε body-shaming στην τραγουδίστρια σε μια συνέντευξή του στο The Art of Dialogue.

Όταν ρωτήθηκε για τη μουσική της Lizzo, ο Aries Spears είπε: «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι μοιάζει με το emoji των περιττωμάτων. Έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, αλλά επιδεικνύει συνέχεια το σώμα της».

«Λυπάμαι, ακούστε», συνέχισε ο κωμικός, εξηγώντας ότι ενώ δεν είναι «ο πιο γυμνασμένος», είναι «αστείος, έχει έπαρση και αυτοπεποίθηση και είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής» αρκετά για να προσελκύσει το αντίθετο φύλο.

«Νομίζω ότι είμαι τουλάχιστον όμορφος. μία γυναίκα που είναι σαν ένα πιάτο πουρέ πατάτας έχει πρόβλημα», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «υποκρισία» των γυναικών που επαινούν την αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και τη γυναικεία αλληλεγγύη, αλλά δεν συζητούν τους κινδύνους για την υγεία, όπως ο «διαβήτης», τα «καρδιακά προβλήματα», οι «καρδιακές παθήσεις» και η «χοληστερόλη».

«Όλοι σας θα μου ορμήσετε επειδή κάνω αστεία, αλλά δεν πρόκειται να φανείτε ρεαλιστές και να πείτε: “Αδελφή, άσε κάτω το εκλέρ. Δεν είναι σωστό αυτό. Είναι ώρα για διάδρομο”», σχολίασε ο Spears.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%