Μουσικά Νέα

Η Jennette McCurdy ζήλευε την Ariana Grande: «Έκανα επανειλημμένα αυτό το λάθος»

today11 Αυγούστου, 2022 52

Φόντο
share close

«Έκανα συχνά το λάθος να συγκρίνω την καριέρα μου με την καριέρα της Ariana και να ζηλεύω τα πάντα».

Η Jennette McCurdy μίλησε για τα νέο βιβλίο της και τη σχέση της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Ariana Grande.

Μιλώντας στο «Nightline» του ABC για το βιβλίο της «I’m Glad My Mom Died», η Jennette McCurdy αναφέρθηκε στα χρόνια που δούλευε μαζί με την Ariana Grande στη βραχύβια σειρά «Sam & Cat» του Nickelodeon, ένα spin-off του «Victorious» και του «iCarly», η οποία έτυχε να προβάλλεται την εποχή που η τραγουδίστρια της pop γνώριζε επιτυχία με το πρώτο άλμπουμ της, «Yours Truly», του 2013.

«Έγραψες κυριολεκτικά: “Έκανα συχνά το λάθος να συγκρίνω την καριέρα μου με την καριέρα της Ariana. Και να ζηλεύω τα πάντα – να ζηλεύω την παιδική ηλικία της, να ζηλεύω μια μουσική καριέρα που δεν την ήθελα καν”», διάβασε η οικοδέσποινα Juju Chang απευθείας από το βιβλίο της McCurdy.

«Βέβαια», απάντησε η ηθοποιός γελώντας.

«Ζήλευα συγκεκριμένα που έπαιζε παντομίμα με τον Tom Hanks. Αυτό ακριβώς με επηρέασε. Παντομίμα με τον Tom Hanks! Αλλά ήμουν τόσο νέα τότε. και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον σε εκείνη την ηλικία, όταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον γύρω του όλη την ώρα», συνέχισε.

«Έτσι έκανα αυτό το λάθος επανειλημμένα. Και χαίρομαι που τώρα βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου δεν θα άλλαζα θέση με κανέναν», σημείωσε.

Στο βιβλίο, η 30χρονη σήμερα ηθοποιός αφηγείται συγκεκριμένα ένα επεισόδιο του «Sam & Cat» στο οποίο έπαιζε απέναντι από ένα κουτί, καθώς οι σεναριογράφοι της κωμικής σειράς έπρεπε να δημιουργήσουν μια ιστορία όπου ο χαρακτήρας της Ariana Grande είχε κολλήσει μέσα στο άψυχο αντικείμενο για να μπορέσει η τραγουδίστρια να παρευρεθεί στα Βραβεία Grammy.

Σε ένα άλλο απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσίευσαν οι New York Times, η Jennette McCurdy υποστηρίζει ότι το Nickelodeon ενθάρρυνε την Ariana Grande να ασχοληθεί με την καριέρα της και εκτός της σειράς, αλλά εμπόδισε την ηθοποιό να κάνει το ίδιο.

«Αυτό που τελικά με διέλυσε ήταν όταν η Ariana ήρθε σφυρίζοντας με ενθουσιασμό επειδή είχε περάσει το προηγούμενο βράδυ παίζοντας παντομίμα στο σπίτι του Tom Hanks. Αυτή ήταν η στιγμή που έσπασα», αναφέρει η McCurdy στο βιβλίο της.

Η σειρά «Sam & Cat» προβλήθηκε μόνο για μία σεζόν 35 επεισοδίων, προτού σταματήσει να προβάλλεται το 2014. Μέχρι τότε, η Ariana Grande είχε ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ της.

Λίγο πριν το τέλος της σειράς, εικάζονταν ότι η Ariana Grande και η Jennette McCurdy ήταν σε αντιπαράθεση επειδή η αμοιβή της pop star ήταν υψηλότερη από την αμοιβή της ηθοποιού.

Η Ariana Grande έγραψε στο Twitter το 2014 ότι «οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα συμβόλαιά μας και ότι ο μισθός μας δεν είναι ίδιος είναι απολύτως γελοίες και ψευδείς», αν και το tweet έχει διαγραφεί.

«Δεν ξέρω ποιος βγάζει αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα εκεί έξω, αλλά σκέφτηκα να το ξεκαθαρίσω και να προσπαθήσω να δώσω τέλος σε αυτές τις ανοησίες», πρόσθεσε τότε.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%