Επικαιρότητα

Η FRONERI προχωρά  σε μείωση του πλαστικού στις συσκευασίες της

today5 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Η FRONERI βάζει για ακόμα μία φορά τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της και προχωράει στην μείωση του πλαστικού που περιλαμβάνεται στις συσκευασίες της.  

Ειδικότερα, καταργεί 5.000.000 πλαστικά κουταλάκια από τα κυπελάκια παγωτού και τα αντικαθιστά με ξύλινα. Επιπλέον, αντικαθιστά 3.500.000 πλαστικές τάπες πυραύλων και 3.700.000 πλαστικά καπάκια και μεμβράνες με αντίστοιχα χάρτινα υλικά.

Επιπροσθέτως, η FRONERI επεκτείνει πλέον τις δράσεις της για τη μείωση του πλαστικού και στα σημεία πώλησης των προϊόντων της, διαθέτοντας πράσινουςκάδους απορριμμάτων αποκλειστικά από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η εταιρεία, η οποία διαθέτει στην ελληνική αγοράμεγάλα brands όπως το Nuii, NIRVANA, MAGNUM, LACTA και OREO – στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βιωσιμότητα έχει δεσμευτεί εδώ και χρόνια για ένα κόσμο με λιγότερα πλαστικά και αποδεικνύει έμπρακτα, σε καθημερινή βάση, πως η απόλαυση μπορεί να συνυπάρχει με την οικολογική συνείδηση.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Φωτιά τώρα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (5/8) στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με την πυρκαγιά να καίει σε χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβεστές με 6 οχήματα, ενώ συνδράμουν και εθελοντές. Πηγή φωτογραφίας: notiareport.gr

today5 Αυγούστου, 2022


0%