Μουσικά Νέα

Η Britney Spears «δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά ζωντανά»: «Έχω αρκετά τραύματα»

today13 Σεπτεμβρίου, 2022 14

Φόντο
share close

«Πιθανότατα δεν θα εμφανιστώ ξανά μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα κάνω αυτό που θέλω», σχολίασε η Britney Spears.

Μην περιμένετε να δείτε την Britney Spears στη σκηνή σύντομα.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram όπου αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά της κατά τη διάρκεια των 13 ετών της κηδεμονίας της και δήλωσε ότι «πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά».

Η Britney Spears ξεκίνησε την ανάρτησή της εκφράζοντας το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν είχε τον δημιουργικό έλεγχο στα μουσικά της βίντεο κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής – λέει ότι το μόνο βίντεο που της άρεσε από εκείνη την εποχή ήταν αυτό για το «Work Bitch» – και για τη δυσάρεστη εμπειρία της από τη συνεργασία της με τους φωτογράφους.

Η 40χρονη τραγουδίστρια έβαλε κυρίως στο στόχαστρο τον πατέρα της, Jamie Spears, ο οποίος διετέλεσε κηδεμόνας της και διαχειριστής της περιουσίας της από το 2008 έως το 2021.

«Οι πιο προσβλητικές λεγόμενες επαγγελματικές φωτογραφίες σε κάθε περιοδεία. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να είχαν κλέψει και να μου τις είχαν ρετουσάρει, απλά λέω…», έγραψε.

«Δύο ημέρες φωτογραφήσεων για το νέο σόου στο Λας Βέγκας και κυριολεκτικά ήταν οι χειρότερες (φωτογραφίες) όλων των εποχών. Και εγώ περίμενα με ενθουσιασμό τις φωτογραφίες για πέντε μήνες στην περιοδεία. Ποτέ δεν μου έδειξαν καμία», πρόσθεσε.

«Προτιμώ να βγάζω μόνη μου φωτογραφίες στο στούντιο παρά να δουλεύω με τους πιο προσβλητικούς ανθρώπους στη ζωή μου», τόνισε.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%