Μουσικά Νέα

Η εξομολόγηση της Halsey: «Αναρωτιέμαι συχνά αν επέλεξα τη λάθος ζωή»

today23 Σεπτεμβρίου, 2022 4

Φόντο
share close

Η Halsey αναλογίζεται τη ζωή της καθώς παίρνει ανάσα «για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία».

Η Halsey αποκάλυψε ότι μερικές φορές αναρωτιέται αν «επέλεξε τη λάθος ζωή» και εξομολογήθηκε ότι νιώθει «βαθιά θλίψη».

«Διαπιστώνω ότι συχνά υπάρχει μία βαθιά θλίψη μέσα μου που καμία ποσότητα εγκόσμιας ευχαρίστησης δεν μπορεί να αγγίξει, μία μοναξιά, ένα κενό», έγραψε η τραγουδίστρια σε μία δημοσίευσή της στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

«Αναρωτιέμαι συχνά αν επέλεξα τη λάθος ζωή για τον εαυτό μου. Και το βάρος αυτής της σκέψης είναι ασφυκτικό. Λυπάμαι αν αυτή η μελαγχολία έχει διεισδύσει στην τέχνη με έναν τρόπο που δεν εξυπηρετεί κανέναν ευρύτερο σκοπό εκτός από την απέχθεια για τον εαυτό μου», συνέχισε.

«Πλησιάζω τα 28α γενέθλιά μου, σε μία εβδομάδα και μόλις τώρα παίρνω μία ανάσα και αγκομαχώ για αέρα για πρώτη φορά από τότε που πήρα μία και μοναδική ανάσα σε αυτή τη νέα ζωή στα 18 μου. μία ανάσα που προοριζόταν να με συντηρήσει για μία δεκαετία», ανέφερε.

Η Halsey πρόσθεσε ότι νιώθει σαν να «περιπλανιέται άναρχα», αλλά ανέφερε ότι ελπίζει να βρει σύντομα νόημα στη ζωή της μέσω της μουσικής.

«Αν δεν μπορείτε να είστε ευγενικοί, τουλάχιστον να είστε ήπιοι», ολοκλήρωσε το μήνυμά της.

Halsey

Η Halsey, η οποία μιλά πάντα για ειλικρίνεια για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή, έχει αποκαλύψει ότι νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όταν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε ηλικία 17 ετών.

«Έχω νοσηλευτεί δύο φορές από τότε που έγινα Halsey και κανείς δεν το γνώριζε. Αλλά τώρα δεν ντρέπομαι να μιλάω γι’ αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Rolling Stone το 2019.

Τον Μάιο, η Halsey αποκάλυψε ότι μετά από πολλές νοσηλείες και εξετάσεις διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos, το σύνδρομο Sjogren, το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων (MCAS) και το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS).

«Έψαχνα απάντηση στη βασική αιτία ορισμένων από αυτά τα πράγματα, που μπορεί να είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα. Και ξέρω ότι είχα αυτοάνοσα προβλήματα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ειδικά επειδή έχω ενδομητρίωση», ανέφερε.

Ωστόσο, είπε στους θαυμαστές της ότι «δεν θέλει να ανησυχεί κανείς».

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%