Κόσμος

Ζεστά γεύματα και ρούχα σε άστεγους της Νέας Υόρκης μοίρασε ο Ελπιδοφόρος

today19 Νοεμβρίου, 2022 9

Φόντο
share close

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μαζί με ομάδα στενών συνεργατών του διένειμε ζεστά γεύματα και ρούχα σε άστεγους της Νέας Υόρκης, δείχνοντας σε πράξη τι σημαίνει προσευχή με δράση.

Μαζί με τους ενορίτες του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος στο Νιου Ρόσελ της Νέας Υόρκης, ο κ. Ελπιδοφόρος επισκέφθηκε σε συνθήκες σφοδρής κακοκαιρίας υποβαθμισμένες γειτονιές και στάθηκε στο πλευρό δοκιμαζόμενων ανδρών, γυναικών και παιδιών που ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες σε δρόμους και σε καταφύγια.

Στο πλαίσιο της μηνιαίας δράσης της ενορίας για τη στήριξη με τροφή και είδη πρώτης ανάγκης («Soup run»), προσέφερε ζεστό φαγητό, ενδύματα και υποδήματα. Ο αρχιεπίσκοπος συνάντησε επίσης πολλές οικογένειες που ζητούν άσυλο και σήμερα στεγάζονται σε ξενοδοχείο στην 31η οδό στο Μανχάταν. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τους εθελοντές του Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος για την αφοσίωσή τους προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τον π. Νικόλαο Άντκτιλ και τις διευθύντριες της δράσης «Soup run», Δέσποινα Κάρτσον και Μαρία Σκάρος, για τη σκληρή δουλειά τους, όπως και τον πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, π. Ηλία Βίλλη, που τον συνόδευσε.

Κλείσιμο

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%