Μουσικά Νέα

Δύο αγνοούμενες έφηβες έφυγαν από τα σπίτια τους για να δουν τους BTS

today12 Ιανουαρίου, 2023 8

Φόντο
share close

Οι δύο κοπέλες προσπαθούσαν να ταξιδέψουν στη Νότια Κορέα για να συναντήσουν το δημοφιλές συγκρότημα των BTS.

Δύο έφηβες κοπέλες που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενες στο Πακιστάν βρέθηκαν από την αστυνομία, η οποία αναφέρει ότι το δύο κορίτσια το έσκασαν από τα σπίτια τους σε μία προσπάθεια να ταξιδέψουν στη Νότια Κορέα για να δουν τους BTS.

Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 13 και 14 ετών, εξαφανίστηκαν στις 7 Ιανουαρίου από την περιοχή Korangi στην πόλη Καράτσι, σύμφωνα με το CNN.

Βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Ιανουαρίου, με τον Abraiz Ali Abbasi, υψηλόβαθμο αστυνομικό επιθεωρητή της περιοχής, να δηλώνει ότι οι δύο κοπέλες το έσκασαν από το σπίτι τους με σκοπό να ταξιδέψουν στη Νότια Κορέα για να συναντήσουν το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop.

Η αστυνομία έμαθε για το σχέδιο των κοριτσιών μετά την έρευνα στα σπίτια τους και την ανακάλυψη ενός ημερολογίου.

«Στο ημερολόγιο είδαμε αναφορές για τα δρομολόγια των τρένων και ότι σχεδίαζαν να το σκάσουν με μία άλλη φίλη τους (…) την οποία στη συνέχεια ανακρίναμε», ανέφερε ο Abbasi στους δημοσιογράφους.

«Αρχίσαμε να τις αναζητούμε επιθετικά και ανακαλύψαμε ότι είχαν τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία στην πόλη της Λαχόρης, όπου είχαν ταξιδέψει με το τρένο», συνέχισε.

Jin, το μεγαλύτερο μέλος του boy band, ξεκίνησε τη στρατιωτική θητεία στις 13 Δεκεμβρίου.

Το συγκρότημα πρόκειται να μείνει χωριστά τουλάχιστον μέχρι το 2025, ωστόσο έχει δηλώσει ότι τα μέλη του θα χρησιμοποιήσουν αυτό το διάστημα για να επικεντρωθούν στις σόλο καριέρες τους.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%