Κοινωνία

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξεκινάει ξανά η δίκη – Μυστήριο με τον άνθρωπο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου

today16 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Ξεκινάει σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος εκτελέστηκε τον Οκτώβριο του 2018 στην περιοχή της Βούλας. Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε έξω από το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στη Βούλα.

«Με βάση τα στοιχεία μέχρι σήμερα και τις καταδίκες των δύο δραστών φαίνεται πως αυτοί οι άνθρωποι τον παρακολουθούσαν για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το συμβόλαιο» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης στην Κοινωνία Ώρα Mega.

Η εκτέλεση του βασικού μάρτυρα στη Βουλγαρία

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκτέλεση του βασικού μάρτυρα της δίκης, του ανθρώπου που είχε αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή. «Δολοφονήθηκε στη Βουλγαρία, στο εξωτερικό και από τότε περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κάτι νέο από τις έρευνες ώστε να συσχετιστεί με αυτή τη δικογραφία» συμπλήρωσε ο κ. Μαρακάκης.

Σημείωσε πως ο εν λόγω μάρτυρας ζούσε στο εξωτερικό και ύστερα από τη σύλληψη των δύο δραστών είχε ανακριθεί από τις Αρχές και αναγνώρισε από το βίντεο τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

«Η κατάθεσή του είναι ακλόνητη και είναι συστατικό της δικογραφίας» προσέθεσε και συνέχισε, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω και από τις δύο δολοφονίες.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να υπάρχει ένας καλός συντονισμός μεταξύ των Αρχών εδώ και στο εξωτερικό, ώστε να δούμε εάν υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία για να συσχετιστούν σε αυτή τη δικογραφία» επισήμανε. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μακρής ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

Sponsored by SSC

Sponsored by SSC

0%