ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Διασκέδαση

Η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision 2024

todayMay 11, 2024

Background

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στην σκηνή για την τελική της πρόβα και τον πρώτο λόγο είχαν οι κριτικές επιτροπές οι οποίες θα δώσουν τους δικούς τους βαθμούς, όπως θα κάνει και απόψε το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ευρώπη. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα διαγωνιστεί με το «Ζάρι» στην 12η θέση του μεγάλου τελικού.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ολόκληρη η τελική πρόβα της ελληνικής αποστολής με το «Ζάρι» στην Eurovision 2024.

«Η χθεσινή πρόβα ήταν η καλύτερη και να το πούμε. Γιατί το κορίτσι πήγε άρρωστο, τι να λέμε τώρα; Και όχι μόνο άρρωστη, ρε παιδιά, αλλά έχασε τον μπαμπά της πριν από ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου για την Μαρίνα Σάττι στον αέρα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%