ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Διασκέδαση

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι η νέα κυρία Παραντάιν

todayFebruary 25, 2024

Background

Η Μάρα Δαρμουσλή ετοιμάζεται για το νέο σημαντικό θεατρικό της «χτύπημα», καθώς από το Σάββατο 2 Μαρτίου θα είναι η νέα κυρία Παραντάιν στην ομώνυμη παράσταση «Υπόθεση Παραντάιν», που συνεχίζεται με αμείωτη επιτυχία στο Αγγέλων Βήμα.

Πρόκειται για το μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Χίτσενς που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ και, τώρα, παρουσιάζεται στο Αγγέλων Βήμα σε παγκοσμίως πρώτη θεατρική διασκευή από τη Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου, σε σκηνοθεσία του Αλέξιου Κοτσώρη.

Το καστ συμπληρώνουν οι: Φωτεινή Τεντολούρη, Ηλέκτρα Μαγγίνα, Βαγγέλης Μάγειρος, Γιώργος Λουράκης, Στέφανος Κακαβούλης, Απόστολος Μαλεμπιτζής και Θάνος Κρομμύδας.

Λίγα λόγια για το έργο

Η γοητευτική κυρία Παραντάιν, ταπεινής καταγωγής και αμφιλεγόμενου παρελθόντος, κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον τυφλό σύζυγό της, έναν πλούσιο και σημαντικής κοινωνικής θέσης απόστρατο συνταγματάρχη και προβεβλημένο ήρωα πολέμου.

Την υπεράσπισή της αναθέτει μετά από σύσταση του νομικού συμβούλου της στον συνεργάτη του, τον νέο, ραγδαία ανερχόμενο δικηγόρο αντιδικιών, σερ Μάλκολμ Κην, γόνο ιστορικής νομικής οικογενείας, ο οποίος, αν και είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο με μια όμορφη και πνευματώδη γυναίκα, την Γκέη, καταλαμβάνεται αμέσως από τυφλό και μη ελεγχόμενο πάθος για την πελάτισσά του.

Το έργο είναι ένα κοινωνικό και ψυχολογικό δικαστικό δράμα. Ένα σκιαγράφημα της δύναμης της γυναικείας επιρροής. Ένα σχόλιο για τη δύναμη του σκοτεινού χώρου του ασυνείδητου. Για το πώς κινητοποιείται και πώς λειτουργεί αυτή η αρχέγονη δύναμη επιρροής που συνοδεύει τη γυναίκα από τα βάθη των αιώνων. Από την αρχή της Δημιουργίας.

Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο στις 21:00
Προπώληση: more.com, aggelonvima.gr και στο ταμείο του θεάτρου
Διάρκεια: 105 λεπτά

Αγγέλων Βήμα – Τόπος Συνάντησης Ανατολής-Δύσης Α.Μ.Κ.Ε.
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια (πίσω από το Εθνικό Θέατρο Τσίλλερ)

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%