ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Διασκέδαση

Δράσεις για τις γυναίκες για όλο τον Μάρτιο στο Hard Rock Cafe Athens

todayMarch 8, 2024

Background

Το Hard Rock Cafe Athens συμμετέχει ενεργά στη διεθνή καμπάνια «WE ARE» της Hard Rock International, μέσα από δραστηριότητες και events που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση όλων των γυναικών του κόσμου! Παράλληλα μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού Hard Rock Heals Foundation στηρίζει οικονομικά διεθνείς φορείς που εργάζονται για την προάσπιση της υγείας των γυναικών, επιβεβαιώνοντας πως ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, πάντα υπάρχει τρόπος για βοήθεια και αλληλεγγύη.

Προς ενίσχυση της καμπάνιας «WE ARE», η Hard Rock International ενώνει τις δυνάμεις της με την Eva Longoria, role-model και παράδειγμα επιτυχίας σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενους χώρους, όπως η επιχειρηματικότητα. Μέσω της εκστρατείας αυτής απευθύνεται ένα μήνυμα ενότητας και ευαισθητοποίησης όλων των γυναικών, για να γιορτάσουμε όλοι, όλες και όλα μαζί τις δυνατότητες, τις μοναδικές ιστορίες και τις επιτυχίες όλων των γυναικών του κόσμου!

Για ολόκληρο τον Μάρτιο, λοιπόν, το Hard Rock Cafe Athens έχει ετοιμάσει μια σειρά από events, δράσεις και activations, όλα ειδικά αφιερωμένα στις γυναίκες. Ξεκινώντας από ένα πεντανόστιμο special menu που συνδυάζεται άψογα με δύο δροσερά cocktails, το Pink Lace Margarita και το Run The World, όπου μέρος από τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στο Global Gift Foundation και στο Magee-Womens Research Institute.

Επιπλέον, ξεκινώντας από την ημέρα της Γυναίκας – Παρασκευή 8 Μαρτίου – και συνεχίζοντας για κάθε Παρασκευή του μήνα, το Hard Rock Cafe Athens «χαρίζει» τα μουσικά decks του αποκλειστικά σε γυναίκες DJ. Πιο συγκεκριμένα 8 και 15 Μαρτίου χορεύουμε με τις μουσικές της Φωτεινής Γαλάνη από το Nostos 100.6 fm, ενώ 22 και 29 Μαρτίου δε χάνουμε με τίποτα το back to back set των Έφη Κουφοπούλου και Ιωάννας Μπρατσολιά από το Street Radio.

Κλείστε θέση τώρα και επισκεφθείτε το Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι! Ένας ολόκληρος μήνας-γιορτή μας περιμένει όλους για να τιμήσουμε τις γυναίκες που αγαπάμε, τις γυναίκες που μας εμπνέουν, τις γυναίκες που κάνουν τη διαφορά. 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%