Επικαιρότητα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Βίντεο από τη διάρρηξη στο μαγαζί της – «Πήγαν στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

today1 Σεπτεμβρίου, 2022 15

Φόντο
share close

Θύμα ληστείας έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου αφού όπως γνωστοποίησε η ίδια το βράδυ της Τετάρτης (31/09) μέσω των social media, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία ενός από τα καταστήματά της και αφαίρεσαν μεγάλο όγκο κρεμών.

Στην εκπομπή Live News προβλήθηκε βίντεο από την στιγμή της διάρρηξης στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι.

Οι δράστες με μία πέτρα στα χέρια τους, που εκτοξεύεται στο εσωτερικό του μαγαζιού κάτω από την πολυθρόνα, κάνουν γυαλιά καρφιά την τζαμαρία και μπαίνουν μέσα στο κατάστημα.

Η επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή του Mega για τη διάρρηξη και τόνισε πως της έκανε εντύπωση ότι οι δράστες είχαν στοχευμένες κινήσεις.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», δήλωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ο ένας που φοράει μαύρο καπέλο έχει παντελώς ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του, ο δεύτερος από δίπλα φοράει μία μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό και έχοντας από μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών ο καθένας τους στα χέρια κατευθύνονται αμέσως στο ψυγείο με τις πιο ακριβές καλλυντικές κρέμες του καταστήματος.

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά» ανέφερε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Οι δράστες με πολύ γρήγορες κινήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται τα δύο ψυγεία. Ο δράστης που φοράει κόκκινη μπλούζα δε, για να εξοικονομήσει χρόνο, ξηλώνει κάθε ράφι του ψυγείου και αδειάζει το περιεχόμενό του μέσα στη σακούλα σκουπιδιών.

«Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ταμειακή μηχανή ήταν άθικτη και οι δράστες πήραν τα ακριβότερα προϊόντα από το μαγαζί.

Ένα λεπτό αργότερα από την στιγμή της εισβολής ο ένας κλείνει το ψυγείο, σηκώνει με δυσκολία πια την σακούλα λόγω βάρους και κοιτάει γύρω του τι άλλο θα του γυαλίσει. Όσο ο δράστης με τα κόκκινα συνεχίζει το έργο του, εκείνος πιάνει στα χέρια του την πιο ακριβή συσκευασία του μαγαζιού, την κοιτάει και την αφήνει πάλι στη θέση της.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ,αφού δεν έχει χαθεί ανθρώπινη ζωή, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ίσα ίσα που το αντιμετώπισα χιουμοριστικά στα social media. Δε με απασχολεί καθόλου στο ψυχολογικό κομμάτι. Το μόνο που λέμε στο χωριό μας είναι αυτή η μαγάρα ρε παιδί μου, ότι να σου μπούνε στον χώρο σου, να βεβηλώσουνε αυτό που φτιάχνεις με τόση αγάπη. Και στην τελική ας μου έλεγαν ότι: ‘Θέλω πράγματα’, θα τους τα ‘δινα με την καρδιά μου, δεν είναι ότι… Να σπάσουνε τώρα το μαγαζί, να στεναχωριούνται οι πωλήτριες, να κλαίει εκεί η υπεύθυνη του προσωπικού» ανέφερε η επιχειρηματίας.

Λίγο πριν φύγουν από το μαγαζί, ο δράστης με τη μάσκα βουτάει και άλλη μία συσκευασία από διαφορετικό σημείο και τη βάζει στην τσέπη του. Εκείνος με τα κόκκινα κατευθύνεται προς το ταμείο, όμως δεν το αγγίζει. Όταν πιστεύουν πως έχουν πάρει πια αρκετά, σηκώνουν με δυσκολία στον ώμο τους τις μαύρες τσάντες και εξαφανίζονται.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%