Επικαιρότητα

Γρηγόρης Λέων σε Κούγια την υπόθεση Πισπιρίγκου: «Τα στοιχεία παραμένουν ίδια – Οι ιατροδικαστές δίνουν τις λύσεις»

today29 Αυγούστου, 2022 7

Φόντο
share close

Ο Γρηγόρης Λέων μέσω τηλεοπτικών δηλώσεων που παραχώρησε σχολίασε την τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τόνισε ότι τα στοιχεία δεν έχουν αλλάξει.

Συγκεκριμένα, μίλησε στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε ως έγκλημα την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, διευκρινίζοντας πως οι ιατροδικαστές δίνουν την λύση σε τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «έχουμε ένα αρχικό πόρισμα που εμπλουτίζεται και οι αρχικοί ιατροδικαστές έχουν μια μικρή μετακίνηση και συγκλίνουν με την άποψη της επανεκτίμησης. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία, τα στοιχεία παραμένουν ίδια. Οι πρώτοι ιατροδικαστές τα εξέτασαν με τα δεδομένα που είχαν εκείνη την στιγμή, στην πορεία έχουμε διαφορετικά στοιχεία».

Επίσης, σημείωσε ότι η κατάληξη της διερεύνησης των περιστατικών είναι κοινή και επομένως δεν προκύπτει κάποιο «επιστημονικό κενό», που θα μπορούσε ίσως να αξιοποιηθεί από κάποιους».

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξέδωσε γραπτή δήλωση με την οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ότιστο τέλος αυτή η δικαστική τραγωδία που μοναδικό θύμα έχει την κα κατηγορουμένη, θα κριθεί μόνο από τους φυσικούς της Δικαστές και όχι από τηλεπερσόνες».

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%