Παράξενα

«Γλυκάνισος»: Ραζάν και Φάζια αντιμέτωπες με ακραίες συμπεριφορές – Δείτε απόσπασμα

today14 Ιανουαρίου, 2023 3

Φόντο
share close

H Ραζάν (Ε. Πιερίδου) βρίσκεται ξανά, δεμένη και φυλακισμένη από τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης). Στην Αθήνα, η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) ενημερώνει τηλεφωνικά τον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), ότι η μητέρα της πέθανε. Κι ενώ ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) ψάχνει αγωνιωδώς την Ραζάν, τηλεφωνεί στον Θόδωρο (Κ. Ζωγραφόπουλος), που του επιβεβαιώνει τις υποψίες του.

«Γλυκάνισος»: Ραζάν & Φάζια αντιμέτωπες με ακραίες συμπεριφορές

Παράλληλα, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) βρίσκεται στο νοσοκομείο δίπλα στον Νικήτα (Φ. Καράλης), ενώ η Σταθούλα (Μ. Χήναρη) εργάζεται στην ταβέρνα της Χρυσάνθης (Α. Αλεξοπούλου) και με την πρώτη ευκαιρία κακολογεί την Ανθή. Ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) ζητάει από τον Στρατή να γυρίσει, για να αναλάβει καθήκοντα στην εταιρεία, ενώ η Φάζια (Ρ.Σαουίς) πάει στο κατάλυμα και προειδοποιεί τους πρόσφυγες να μη δέχονται παράνομες προτάσεις από διακινητές, γιατί τους παίρνουν τα χρήματα και μετά τους «εξαφανίζουν». Ανάμεσα στον κόσμο που ακούει, υπάρχει κάποιος που μεταφέρει τη συζήτηση στον Μπίλι (Κ. Μουταφτσής).

«Γλυκάνισος»: Ραζάν & Φάζια αντιμέτωπες με ακραίες συμπεριφορές - Δείτε απόσπασμα

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Χάρης (Τ. Καρλής) δείχνει τον πίνακα που έφτιαχνε στην Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου), ενώ ο Μπίλι φεύγει από το μπαρ του αφήνοντας σε όλους μια περίεργη οδηγία.

«Γλυκάνισος»: Ραζάν & Φάζια αντιμέτωπες με ακραίες συμπεριφορές - Δείτε απόσπασμα

Δείτε το απόσπασμα: 

#glykanisos

instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%