Επικαιρότητα

Βίκυ Χαντζή: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον πατέρα της που παλεύει με τον καρκίνο: «Ξενυχτάς για να δεις αν αναπνέει»

today21 Σεπτεμβρίου, 2022 7

Φόντο
share close

Στο πλευρό του πατέρα της που παλεύει με τον καρκίνο βρίσκεται η Βίκυ Χαντζή. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατά σφιχτά το χέρι του πατέρα της και δήλωσε πόσο περήφανη είναι για εκείνον και τη γενναιότητα που δείχνει ενώ αναφέρθηκε και στον «Γολγοθά» που ανεβαίνει η οικογένειά της.

«Και έρχεται η στιγμή που ξενυχτάς εσύ πάνω από το προσκεφάλι του για να δεις αν αναπνέει ή αν έχει πυρετό, όπως έκανε εκείνος… Στέκεσαι εσύ φύλακας άγγελος δίπλα του και του λες πόσο τον αγαπάς, όπως έκανε εκείνος.

Τον κοιτάς εσύ στα μάτια και του λες πως όλα θα πάνε καλά, όπως έκανε εκείνος. Μετράς εσύ τις μπουκιές του για να βεβαιωθείς πως έφαγε καλά, όπως έκανε εκείνος. Τον κρατάς εσύ γερά από το χέρι και προσέχεις κάθε βήμα του, όπως έκανε εκείνος. Τον λιγώνεις εσύ στις αγκαλιές και στα φιλιά και τον κάνεις να γελά, όπως έκανε εκείνος…!

Οι ρόλοι μας μπορεί να άλλαξαν πατέρα… Δεν σταματάς λεπτό όμως, να με διδάσκεις τι θα πει γενναιότητα, σθένος και αγάπη. Το μόνο φάρμακο που μειώνει τις παρενέργειες, ξορκίζει τον φόβο και κάνει τον άνθρωπο να σηκώνει ανάστημα σε κάθε πρόκληση. Υποκλίνομαι στη δύναμη σου γενναίε μου…» έγραψε η δημοσιογράφος.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%