Επικαιρότητα

Αllou Fun Park: Είμαστε στο πλευρό των τραυματιών – Αυτό δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας

today8 Σεπτεμβρίου, 2022 4

Φόντο
share close

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Αllou Fun Park, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, στην οποία επιμένει ότι «στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων».

Όπως σημειώνει η εταιρεία, «στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς, που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας.

Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Σημειώνεται πως στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας νοσηλεύονται οι τρεις από τους τέσσερις νέους που τραυματίστηκαν προχθές στο Allou Fun Park, με το επόμενο 48ωρο να χαρακτηρίζεται κρίσιμο για τους δύο από αυτούς που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για μια 21χρονη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, όχι όμως διασωληνωμένη, με κατάγματα στον θώρακα και στα πλευρά, και τον 24χρονο φίλο της, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%