Επικαιρότητα

Αχιλλέας Μπέος: Γιατί ξυλοκόπησε μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου

today10 Σεπτεμβρίου, 2022 7

Φόντο
share close

Πρωταγωνιστής βίαιου επεισοδίου με ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή στη μέση του δρόμου έγινε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο δήμαρχος Βόλου διακρίνεται σε δρόμο στον Άλιμο να επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ τον συνδράμει ένας ακόμη εύσωμος άνδρας, ο οποίος τον συνόδευε, χτυπώντας και αυτός το θύμα. Ο Αχιλλέας Μπέος θέλησε να δικαιολογηθεί με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους, όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους».

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει: Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν».

Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Saturday, September 10, 2022

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%