Επικαιρότητα

Απόστολος Γκλέτσος: Έχω υπάρξει θύμα τροχαίου με αγριογούρουνα – Έκανα όλους τους λάθος χειρισμούς

today8 Αυγούστου, 2022 1

Φόντο
share close

Ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» το πρωί της Δευτέρας (08/08) για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, το πώς πρέπει να κινούνται οι οδηγοί για να αποφύγουν τον κίνδυνο αλλά και τις ευθύνες που έχει η πολιτεία.

«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε την προσωπική του εμπειρία από τροχαίο ατύχημα που είχε με αγριογούρουνα. Σχετικά με αυτό είπε: «Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα. Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα».

Τέλος, ο ηθοποιός και πολιτικός τόνισε ότι: «Ειδικά όποιος οδηγεί μηχανή διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο κυρίως το βράδυ. Να προσέχουν όλοι οι οδηγοί, να έχουν χαμηλές ταχύτητες. Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον Δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου 5-10 ατυχήματα. Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν 2-3 αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις- τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου. Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Κοινωνία

Στο… μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» διοικητής Αστυνομικού Τμήματος νησιού του Αιγαίου λόγω κλεμένων διαβατηρίων

Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος, νησιού του Αιγαίου που τυγχάνει πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική εισαγγελική εντολή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έρευνα τόσο στο γραφείο του όσο και στην οικεία του. Το αποτέλεσμα της έρευνας των «Αδιάφθορων» δεν έχει γνωστό, ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι ένας αξιωματικός και μάλιστα με θέση διοικητή Α.Τ. μπαίνει στο… μικροσκόπιο δείχνει […]

today8 Αυγούστου, 2022 9


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%