Μουσικά Νέα

«Ήσουν Καλοκαίρι»: Ο Γιάννης Βασιλώττος παρουσιάζει το νέο τραγούδι του

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Προάγγελος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Βασιλώττου.

Ο ηθοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Βασιλώττος παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Ήσουν Καλοκαίρι».

Το τραγούδι αποτελεί προάγγελο του προσωπικού δίσκου του Γιάννη Βασιλώττου, με τίτλο «Αποδομημένος Shakespeare», που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε cd από το Ogdoo Music Group.

Τη μουσική του άλμπουμ υπογράφει ο Δημήτρης Καρράς, ο οποίος έχει κάνει και την ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά των σονέτων του William Shakespeare, διαμορφώνοντας τόσο τους στίχους των τραγουδιών όσο και τις αφηγήσεις.

Στο άλμπουμ του Γιάννη Βασιλώττου συμμετέχουν εκτός από τον Γιώργο Νταλάρα, που ερμηνεύει τον πρώτο προπομπό του δίσκου, με τίτλο «Τίμιε Φίλε Μου», η Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ τα κείμενα αποδίδει ο καταξιωμένος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Ο ποιητικός λόγος του Shakespeare ρέει αβίαστα και λυτρωτικά και ο Γιάννης Βασιλώττος, έχοντας απόλυτο έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, μας χαρίζει μία εξαιρετική ερμηνεία.

Μία ερμηνεία αντάξια των δυνατών εναλλασσόμενων εικόνων που δημιουργεί ο μέγας δραματουργός και αναδεικνύει η εύστοχη μελοποίηση του Δημήτρη Καρρά.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος συστήθηκε ευρύτερα στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», έχει συμμετάσχει στο soundtrack της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς ερμηνεύοντας τα τραγούδια «Ασήμι & Σουριά» και «Ζωή Αλητόβια» με τον Alex Sid.

Το τραγούδι «Ήσουν Καλοκαίρι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Μουσικά Νέα

Kendrick Lamar: «Δεν θα ξεχάσω να ερωτεύομαι την ατέλεια»

«Η rap με βοήθησε πραγματικά να επεκτείνω τον εαυτό μου», αναφέρει ο Kendrick Lamar. Ο Kendrick Lamar μοιράστηκε ένα μήνυμα με τους θαυμαστές του στα μέσα της περιοδείας του, στο οποίο αναφέρεται στη δύναμη της rap μουσικής και στην ικανότητά του να αντιμετωπίζει επώδυνες αλήθειες και ατέλειες. Ο ράπερ, ο οποίος αυτό το διάστημα κάνει περιοδεία για το πέμπτο άλμπουμ του, «Mr. […] hit-channel.com

today4 Αυγούστου, 2022


0%