Παράξενα

Άγρια Γη: Ο Ορέστης κατηγορεί ανοιχτά την Όλγα- Δείτε το απόσπασμα

today24 Ιανουαρίου, 2023 4

Φόντο
share close

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) βλέπει έκπληκτος ότι ο άνθρωπος, που τον καλεί ο κυνηγός για να περιθάλψει, είναι ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) που δεν έχει τις αισθήσεις του.

Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) κατηγορεί ανοιχτά την Όλγα (Ζ. Δούκα) για την απαγωγή του Νικόλα. Αυτή το αρνείται και τα ρίχνει όλα στον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο), ενώ δεν αρνείται πως είχε σχέση με τον Πέτρο Γαλάνη (Γ. Γάλλος).

Αγρια Γη

Η Χριστίνα (Σ. Κρούσκα) προειδοποιεί τον Μιχάλη (Μ. Φαλελάκης), πως αν δεν πει αυτός την αλήθεια για τον Άρη, στην Όλγα, θα το κάνει αυτή. Ο Μιχάλης της ζητάει χρόνο. Ωστόσο, η Όλγα τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και παραξενεύεται.

Αγρια Γη

Ο Αντώνης (Χ. Στυλιανού) καταλαβαίνει πως η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Αγρια Γη

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) βλέπει μια φωτογραφία του Άρη με τον Μιχάλη και την υποτιθέμενη μητέρα του και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά… το εκμυστηρεύεται στην Όλγα που την ακούει σκεφτική, ενώ η επόμενη κίνηση της Ελπίδας είναι να δώσει τη φωτογραφία στον Ορέστη, ζητώντας του να μάθει ότι μπορεί για τη γυναίκα της φωτογραφίας που φέρεται να είναι η μητέρα του Άρη. Μιχάλης και Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) ανησυχούν για τον Άρη που δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) επιμένει στην Ελπίδα ότι θέλει να μείνει με τον πατέρα του.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%